GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  IPAD

Exclusiv pe iPad. Impresionanta poveste a pilotului fără picioare! "Am o mie de motive să fiu fericit!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 00:05

Au trecut zece ani de la groaznicul accident suferit de italianul Alex Zanardi, fost campion în Formula CART şi fost pilot în Formula 1. Zece ani de luptă fără picioare! Şi totuşi, incredibilul sportiv continuă să conducă bolizii la 44 de ani şi va concura la Jocurile Paralimpice din 2012 într-o probă pe care o domină: handbike! Biciclete pe care pedalezi cu mîinile! În toamna lui 2001, a îndepărtat rapid gîndul sinuciderii. Şi-a reluat viaţa, mergînd pe acelaşi drum, ghidat de o idee extraordinară: "Eu m-am întîlnit cu moartea. Mi-a străbătut corpul şi nu s-a oprit. În cazul altora, a fost fatal. Eu am o mie de motive să fiu fericit".


Tot astăzi, în ediţia tipărită, dar şi pe iPad. Măriţi-le poarta! Fernando Torres l-a imitat pe Zicu, reuşind ratarea sezonului. Atacantul spaniol n-a putut să înscrie din 7-8 metri cu poarta goală. Iar copia aproape perfectă a ratării lui Torres îi aparţine lui Ianis Zicu.

Un superinterviu cu Horia Tecău şi Robert Lindstedt, cei care formează un dublu redutabil în lumea tenisului. "Devenim tot mai buni prieteni". Cei doi explică evoluţia parteneriatului lor din aprilie 2010 şi pînă acum, care au fost momentele de vîrf şi ce mai aşteaptă de la acest an. Plus o mulţime de lucruri inedite despre ei şi puternica lor legătură. Lindstedt spune: "Dacă Horia vrea să iasă cu prietenii lui români, eu rămîn deoparte, fără probleme. Şi invers. La dublu e ca într-o relaţie, avem nevoie de timp împreună, dar şi separat".

Numai pe iPad. Dani Alves, mai mult decît un fundaş! Fotbalistul care a bifat meciul 100 pentru Barcelona în weekend are cele mai multe titluri cîştigate în decursul a 5 ani. Messi? Xavi? Iniesta? Toţi sînt superfotbalişti, însă Dani Alves i-a depăşit pe toţi!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează