GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  IPAD

Exclusiv pe iPad şi în ziar. Interviu-eveniment cu Ion Ţiriac: "Nu-l comparaţi pe Mutu cu Năstase! Ilie e o entitate superioară"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 23:25

Primul român din Top Forbes, cu o avere de aproximativ 800 de milioane de euro, vorbeşte deschis într-un interviu neconvenţional despre viaţa personală, despre ce îl mai face fericit, spune că este un bunic mediocru şi dezvăluie care sînt "jucăriile" sale la 72 de ani. Ion Ţiriac explică de ce Chivu este un model şi Mutu nu şi se supără cînd se face o asemănare între Mutu şi Ilie Năstase.


"Nazist portughez". Mourinho atacat pentru comportamentul său la Real Madrid. Unul dintre cei mai faimoşi critici spanioli de film, Carlos Boyero crede că tehnicianul echipei blanco e "un tip foarte periculos, malefic şi care vrea ca fotbalul să fie jucat de bestii"!

Cămaşa lui Pep, la modă în Spania. Guardiola beneficiază de o linie vestimentară creată special pentru el, care generează discuţii aprinse: "Este şic", "Pare telepredicator", "E bună de chelner", "Aduce cu Schwarzenegger".

Miss Hancock sau Doamna Clooney? Stacy Keibler, fosta luptătoare de wrestling cunoscută sub numele de Miss Hancock, este noua iubită a actorului George Clooney. Deşi şi-a jurat că nu se va mai căsători niciodată, noua relaţie a lui Clooney pare promiţătoare. Descoperă o galerie foto incendiară cu frumoasa blondă, dar şi un film cu Stacy luptînd în ring îmbrăcată în tricoul lui Manchester United.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează