Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 01:45

După peste 4 decenii de tăcere, Rodica, partenera de viaţă primului antrenor al Nadiei, Marcel Duncan, vorbeşte deschis: "Trebuie să povestesc, e un act de dreptate pentru soţul meu!"

Un mail venit din SUA, de la un fost prieten de familie al soţilor Duncan, Adrian Weber, anunţa că nevasta şi fiica primului antrenor al Nadiei trăiesc încă în Israel. Rodica (76 ani), partenera de viaţă a lui Marcel Duncan, trage complet vălul de pe destinul ascuns pînă acum al omului care a existat înainte de Bela Karoly în cariera lui Miss Perfect.

Amintiri tulburătoare despre Marcel Duncan, Nadia, Bela Karoly, Montreal '76, dar şi amănuntele unui destin ameţitor, încheiat fulgerător în '92 pentru omul care a adus-o cu adevărat pe Comăneci în sala de gimnastică.

«Marcel a încercat să se detaşeze de toate şicanele întîmpinate în ţară, inclusiv de modul în care a fost dat la o parte de soţii Karoly. Îşi vedea de treaba lui şi mai zicea din cînd în cînd: “Îi bag pe toţi în p.... mă-sii!”» Rodica Duncan, soţia lui Marcel Duncan

“Karoly a preluat grupa Nadiei printr-o lucrătură cu cineva de la Bucureşti”, mai spune văduva primul antrenor al Zeiţei de la Montreal.

Doar în ediţia tipărită, nu şi pe site, un interviu tulburător şi o întrebare fără răspuns a Rodicăi Duncan: “Mai ajungea Bela supererou în SUA dacă se ştia că nu el a descoperit-o pe Nadia?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”