Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 17:48

Reportajele realizate de Cătălin Tolontan şi de fotoreporterul Raed Krishan în satele înzăpezite din Buzău (prima parte, a doua parte) au făcut turul internetului în ultimele două zile.

Imagini cu fapte mai putin cunoscute, portrete ale oamenilor, fotografii care au indignat sau emotionat, totul a respirat a jurnalism pur. Iar reacţiile de apreciere din partea cititorilor n-au întîrziat. Iată unul dintre comentariile de pe tolo.ro, semnat cu nickname-ul "O portocală":

 

Salut, Catalin,
De obicei, sunt de parere ca atunci cand n-ai ceva important de zis e mai bine sa taci. Asa ca tac, tac... pana cand dau peste un articol ca cel de azi.
Lasand la o parte gravitatea si tristetea subiectului, un lucru m-a izbit in fata alb si rece ca zapada: asta-i obiectivitatea aia jurnalistica de care citeam prin carti.
Nu zic, am mai intalnit-o pe blogul tau, dar acum chiar m-a lovit - relatare de la fata locului, cu o tusa din stilul Tolontan. Azi ai fost unul de-al lor. Ai fost in mijlocul personajelor! Le simt respiratia in articolul tau.
Cat despre carcotasii sau postacii inevitabili de pe blog, lasa-i sa se faulteze singuri :) Cititorii fac diferenta intre calitate si postari comandate.
Asa ca zica ce-or vrea: ca esti vandut agenturilor, ca esti la mogul, ca esti negru-n ceru' gurii, ca arunci cu telefoane, domne' mie-mi place ce faci (chiar daca nu sunt mereu de acord cu tine :)) si ma inspiri sa fac/vreau mai mult!
Nu stiu daca un comment pe blog iti tine de cald sau ajuta la ceva, dar iti spun cinstit ca emotiile sunt autentice.
Tine-o tot asa!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”