GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  REPORTAJ

VIDEO Dolcesport l-a vizitat pe Cosmin Pașcovici. Interviu tulburător cu tatăl lui Denis: "Tratamentul costă, de asta am venit să muncesc în Franța"

captură Dolce
captură Dolce

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 12:34

Denis Pașcovici are 11 ani și e un adevărat luptător. A fost supus unui număr interminabil de operații încă de la vârsta de doi ani. A învins cancerul în 2010, după lungi ședințe de chimioterapie și radioterapie.

Acum trece, din nou, prin momente foarte dificile. După o criză neașteptată, a ajuns în comă la Spitalul Județean din Constanța și luptă din nou pentru viața lui, după ce a luat două bacterii intraspitalicești în timp ce era internat.

Condițiile din spital sunt deplorabile. Chiar și medicii descriu secția pediatrică ATI de aici drept ”un loc din alte timpuri, unde ni se termină medicamentele și betadina e cumpărată de părinți”.

Citește și: După 10 ani de luptă cu cancerul și zeci de operații pe creier, Denis Pașcovici e în comă la Constanța, infectat cu două bacterii nosocomiale

Tatăl micuțului, fostul fotbalist Cosmin Pașcovici, muncește pe tractor, în Franța, pentru a-și întreține familia și pentru a-i putea asigura lui Denis tot ce are nevoie pentru a duce în continuare lupta.

Colegii de la DolceSport l-au vizitat pe fostul campion cu Dinamo. Urmăriți, mai jos, reportajul! 

Gazeta Sporturilor urmărește povestea lui Denis din 2006. Fostul nostru coleg, Cătălin Gheorghiu, în prezent, team managerul echipei naționale, a scris primul articol în septembrie 2006. 
denis pascovici pagini

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Iunie 2016, 00:15

Cred ca trebuie sa-i faceti mai multa reclama, poate se gaseste cineva sa-l ajute si pe el sa treaca peste momentul dificil. Cred ca se gaseste o emisiune la TV unde sa comnteze si el, pana la urma sunt atatea nulitatii la emisiunile TV de sport, incat daca-l invitati si pe el, nu se va vedea diferenta fata de comentatorii actuali.

alex_777
alex_777  •  14 Iunie 2016, 21:54

Salut, tuturor care iubesc fotbalul, insa in acest caj cei care conduc fotbalul sa le fie rusine!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  14 Iunie 2016, 14:55
Postat de bogdzsch pe 14 Iunie 2016, 14:46

Saracu Cosmin...a incaruntit...se vede ca e suparat si muncit.Unde sunt milionarii in euro ai Romaniei sa-i dea o mana de ajutor? *** sa ajungeti,*** !!!

sa muncesti nu e o rusine , dar majoritatea romanilor care pleaca afara sunt sclavi .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează