GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

3 enigme la o lună după prăbușirea avionului lui Emiliano Sala: ce a provocat impactul, unde e corpul pilotului și de ce zborul a fost autorizat

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 18:43

La o lună de la dispariția avionului fotbalistului Emiliano Sala, 28 de ani, deasupra Canalului Mânecii, în timp ce zbura de la Nantes la Cardiff, multe întrebări au rămas fără răspuns.

După ce pe 3 februarie a fost găsit trupul lui Emiliano Sala, presa din Spania susține că sunt mai multe enigme în ceea ce privește dispariția avionului.

Ce a provocat impactul?

Marca susține că cei care investighează cazul trebuie să arate de ce avionul s-a prăbușit: dacă a fost din cauza vremii, dacă a fost o eroare umană sau dacă a fost o problemă tehnică.

Unde e corpul lui David Ibbotson?

Corpul lui Emiliano Sala a fost găsit și recuperat, dar familia pilotului David Ibbotson încă îl caută pe acesta. Corpul său nu a fost găsit alături de Emiliano Sala, iar localizarea lui ar putea determina mai bine cum a fost impactul. Mai mult, nici calculatorul personal al pilotului, care avea date despre zbor, nu a fost găsit.

Zborul a fost autorizat?

Prăbușirea avionului a arătat că planul de zbor nu a fost bine pus la punct, că nu s-a ținut cont de condițiile meteo, iar pilotul avea o pregătirea neadecvată. Anchetatorii trebuie să vadă dacă zborul a fost autorizat de către controlorii de trafic și dacă s-au luat toate măsurile pentru ca jucătorul să fie transportat în cele mai bune condiții

75de goluri a marcat Emiliano Sala în trei ani și jumătate la Nantes (133 de meciuri)

17.000.000 €ar trebui să plătească pentru Sala clubul Cardiff, dar galezii întârzie, susținând că trebuie să verifice dacă transferul a fost încheiat legal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  26 Februarie 2019, 19:48

O fi sarit cu parasuta in timpul zborului si l-a lasat singur pe Sala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează