Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 23 august 2013 00:49

Gazeta Sporturilor continuă în numărul de astăzi omagiul adus lui Costică Ştefănescu. Nu uita că poţi citi pe internet, în ediţia digitală ziarul!

Şase pagini dedicate fostului mare fundaş al Craiovei: Două editoriale emoţionante ale lui Ovidiu Ioaniţoaia şi Gabriel Berceanu, un reportaj de Răzvan Luţac de pe "Ion Oblemenco', unde a fost depus ieri sicriul fostului jucător. O scrisoare de suflet trimisă din Siria de Dorian Marin, antrenorul cu care s-a împrietenit Ştefănescu în experienţa arabă, un interviu cu Gică Popescu despre idolul său în fotbal şi despre cum a evitat să-l vadă sfîrşit sînt doar cîteva dintre articolele pe care le puteţi citi azi într-o nouă ediţie elogiu a Gazetei Sporturilor.

Citeşte cele 6 pagini dedicate celui supranumit de olteni "ministrul apărării". Nu uita că poţi citi ziarul, exclusiv pe net, în ediţia de Gazeta digitală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion