GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ÎNMORMÎNTARE

Adio, maestre! Nicolae Rainea a fost înmormîntat ieri, la cimitirul Eternitatea din Galaţi, cu onoruri militare

Nicolae Rainea Foto: Libertatea
Nicolae Rainea Foto: Libertatea

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 00:00

Cel mai mare arbitru din România, Nicolae Rainea, a fost aplaudat ieri pentru ultima dată. Aproximativ 100 de persoane, printre care autorităţi locale, dar şi oameni din lumea fotbalului, l-au condus pe ultimul drum pe fostul arbitru.

"Nea Nicu a fost ca şi bunicul meu", a spus trist Alexandru Tudor. "A fost o parte din fotbalul românesc, partea de arbitraj, şi cred că pentru asta a şi fost menit să trăiască pe pămîntul ăsta", a punctat şi Valeriu Argăseală.

Înainte să ajungă la stadion pentru a conduce meciul Oțelul - CSU Craiova, brigada de arbitri, în frunte cu Marius Avram, a participat şi ea la slujba de înmormîntare. Nu au lipsit oficialii Ligii şi ai Federaţiei, care i-au adus un ultim omagiu lui Rainea, decedat miercuri, la 81 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close