Comentarii (3)
jony1973
jony1973  •  08 Mai 2016, 00:27

In completare la ce am spus anterior, un sfat (o tema de cercetare pentru domnul Tolontan): ce analize credeti ca se face la carnea vanduta in Romania (din import sau din intern), in halele din piete, in magazinele cu amanuntul, in retelele din supermarketuri. Populatia are garantia ca ce cumpara este carne proaspata? Ce analize fac institutiile statului Roman pentru aceasta?

jony1973
jony1973  •  08 Mai 2016, 00:22

"Am voluntari care s-ar fi descurcat mult mai bine", spune Cristian Grasu. Concluzia a ceea ce am spus eu mereu pe acest site: angajarile in institutiile statului se fac in proportie de peste 90% pe pile, relatii, nepotism, mita, partide politice. Astfel, cei valorosi, cei care se pricep nu au loc de acesti angajati care nu stiu sa faca nici cea mai banala analiza ( a se vedea Antidoping, DSV, DSP, ce spaga se da la angajarea unei simple asistente in spitalele de stat, etc.). Deci una din marile probleme ale institutiilor statului roman porneste de la felul in care se fac angajarile. Astfel de multe ori este nevoie de voluntari pentru a face munca celor platiti din bani publici, a angajatilor pe pile si mita de la stat.

banciuu
banciuu  •  07 Mai 2016, 21:14

Interesant...R.I.P Ekeng...

Comentează