GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

ATENTAT LA BARCELONA. Lumea sportului, mesaje pline de solidaritate » Reacțiile lui Messi, Ronaldo sau Nadal

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 08:51

Europa a fost zguduită joi de un nou atentat devastator: 13 oameni au murit și peste 100 au fost răniți după ce o mașină a intrat într-o mulțime din celebrul bulevard "La Rambla" din Barcelona. 

Numeroși sportivi cunoscuți și-au exprimat pe rețelele de socializare susținerea față de familiile îndurerate, aceștia transmițând condoleanțe familiilor îndurerate. 

"Transmit condoleanţele şi suportul meu familiilor şi prietenilor victimelor teribilului atac din draga noastră Barcelona [...] Nu ne vom da bătuţi, cei mai mulţi dintre noi vor să trăiască într-o lume a păcii, fără ură şi în care respectul şi toleranţa sunt baza coexistenţei noastre", a scris starul Barcelonei Leo Messi pe Instagram. 

"Sunt consternat de veştile care vin de la Barcelona. Suport complet pentru familiile şi prietenii victimelor", a scris Cristiano Ronaldo.

"Nu terorismului! Nu trebuie să fim conduşi de frică!", a postat Sergio Ramos, fundașul celor de la Real Madrid. Completat de colegul Asensio: "Tot suportul meu pentru victimele atentatului din Barcelona."

"Sfâşiat de cele întâmplate în Barcelona! Tot sprijinul meu pentru cei afectați", a fost mesajul marelui tenismen spaniol Rafael Nadal. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează