TRAGEDIE  ·  ATENTAT

ATENTAT NOUA ZEELANDĂ // Naționala de cricket a Bangladesh-ului, aproape de tragedie în drama din Noua Zeelandă: „Dacă am fi venit cu cinci minute mai devreme, ar fi fost un dezastru”

Autorul atentatului
Autorul atentatului

Articol de — Vineri, 15 Martie 2019, 18:03

Jucătorii și antrenorii naționalei de cricket a Bangladesh-ului, care urmau să joace al treilea meci test cu Noua Zeelandă, erau la 50 de metri de moscheea Al Noor, din centrul orașului Christchurch, când teroriștii au lansat atacul de vineri dimineața.

Un asalt armat brutal, în timpul căruia 49 de oameni au fost uciși (20 de grav răniți) în dublul atentat asupra moscheilor Al Noor (unde s-au înregistrat cele mai multe victime) și Linwood.

"Dacă am fi venit cu cinci minute mai devreme, ar fi fost un dezastru", a declarat Khaled Mashud, team managerul echipei. "Jucătorii sunt în siguranță, dar au fost puternic afectați emoțional. Stăteau toți și plângeau în autocar".


*Jucătorii naționalei de Cricket din Bangladesh, pe străzile din Noua Zeelandă

Unul dintre teroriști și-a prins o cameră de echipamentul militar și a transmis live atentatul pe Facebook.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1