GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Balaci și noua stea din Bănie » Mitriță dezvăluie ultimele sfaturi primite vineri de la legenda Craiovei: ”Nea Ilie, voi înrăma cuvintele tale!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 14:07

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a purtat chiar vineri o ultimă discuție cu Ilie Balaci, legenda Craiovei care a decedat în această dimineață la 62 de ani.

Atacantul Craiovei a postat pe contul său de Instagram o poză cu marele fotbalist în care a mărturisit care a fost sfatul de aur pe care i l-a dat Ilie Balaci înaintea derby-ului cu FCSB.

”În urmă cu doar două zile am avut șansa de a sta de vorbă cu cel mai mare fotbalist al României, domnul Ilie Balaci, cel care mi-a transmis: «Piticule, tu trebuie acum doar să înveți să te și distrezi pe teren». Nea Ilie, voi înrăma aceste cuvinte și vă promit că așa voi face. Vă mulțumesc pentru tot, pentru toate sfaturile de-a lungul timpului. Nu vă vom uita niciodată!”, a scris Mitriță.

CS U Craiova o va întâlni pe FCSB în această seară, de la ora 21:00, pe TV Digi 1, TV Telekom 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

mitrita

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Octombrie 2018, 18:56
Postat de fcsbnuesteaua pe 21 Octombrie 2018, 16:19

'' ultimele sfaturi primite vineri de la legenda Craiovei '' Craiova sa nu mai faca blaturi cu FCSB !!!! ...JUCATI PENTRU ILIE BALACI !!!! ..d-zeu sa-l odihneasca !!!

fa pasi prostea,esti mai prost ca prosti ,prostea prostilor

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  21 Octombrie 2018, 16:19

'' ultimele sfaturi primite vineri de la legenda Craiovei '' Craiova sa nu mai faca blaturi cu FCSB !!!! ...JUCATI PENTRU ILIE BALACI !!!! ..d-zeu sa-l odihneasca !!!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  21 Octombrie 2018, 14:34

Singura tangență pe care a avut-o Mitriță cu Balaci a fost aceea că: "a purtat chiar vineri o ultimă discuție cu Ilie Balaci". În rest, nimic în comun între cei doi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează