GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Bărbatul decedat ieri în accidentul rutier provocat de prietenul lui Ciprian Marica era practicant de kempo. ”Un sportiv adevărat. Drum bun, Andrei!”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 16:50

Andrei Motz, tînărul de 27 de ani care şi-a pierdut viaţa ieri, în urma unui accident rutier în care a fost implicată maşina lui Ciprian Marica, era component al clubului de kempo "Clanul Lupilor Albaştri".

Tânărul a intrat cu motocicleta într-o maşină ce nu i-a acordat prioritate şi care îi aparţine atacantului naţionalei de fotbal, Ciprian Marica, dar care era condusă de un prieten al atacantului. Andrei Motz era pasionat de kempo şi de motociclism, fiind angajat al Ambasadei Statelor Unite.

"Federaţia Română de Kempo este alături de familia lui Andrei şi deplânge dispariţia lui atât de prematură. Medaliat la campionatele naţionale de kempo, Andrei era legitimat la clubul Clanul Lupilor Albaştri unde i-a avut ca antrenori pe Octavian Budică şi Liviu Ionescu. Este un băiat de bună calitate, foarte bine educat, serios, ambiţios, un sportiv din toate punctele de vedere. Îmi este încă greu să vorbesc la trecut de el, aşa că o să-i transmit acolo, oriunde s-ar afla, doar atât: Drum bun, Andrei!", a spus Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Citeşte şi: Maşina lui Ciprian Marica implicată într-un accident mortal! Reacţia fotbalistului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mihaitanase
mihaitanase  •  05 Iulie 2013, 08:16

DAR LA VOLAN CINE ERA?

maceda
maceda  •  04 Iulie 2013, 20:42
Postat de merace pe 04 Iulie 2013, 17:55

Vrem mai multe stiri despre masinile fotbalistilor! Fanii fotbal mor dupa asa ceva! HaHaHa! :D

Stirea e despre un tanar sportiv mort intr-un accident. Daca nu intelegi, macar ai bunul simt si taci..

merace
merace  •  04 Iulie 2013, 17:55

Vrem mai multe stiri despre masinile fotbalistilor! Fanii fotbal mor dupa asa ceva! HaHaHa! :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează