GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

Coadă pentru Teo » Sute de oameni au vizitat expoziţia foto a jurnalistei rănite grav în accidentul din Colectiv

Şirul celor care aşteptau să intre la expoziţie înainte de ora 7 // Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Şirul celor care aşteptau să intre la expoziţie înainte de ora 7 // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 00:00

În ciuda tristului eveniment, familia Teodorei Maftei, editor ProTV şi fotoreporter, a ţinut ca evenimentul, programat pentru aseară, să aibă loc, iar fondurile să-i fie donate.

Ieri, de la ora 19:00, sute de oameni au trecut pragul expoziţiei cu fotografii realizate de Teodora Maftei, jurnalista rănită în incendiul din Colectiv. Evenimentul a avut loc la cererea familiei, fiindcă fotoreporterul şi editorul ProTV o programase pentru aseară, înainte de catastrofa din club.

Evenimentul, denumit "London Unedited", a avut loc la The London Street Atelier din Bucureşti, iar lumea putea cumpăra imagini, fondurile urmînd să-i fie donate ziaristei. Care, la recomandarea medicilor de la Spitalul de Arşi din Capitală, unde este internată, ar trebui să fie transferată la Munchen.

Teodora Maftei a fost grav rănită la incendiul din clubul Colectiv, unde era prezentă pentru a fotografia lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity. 

De ieri s-au deschis două conturi în care se pot dona bani ce vor fi folosiți în tratamentul Teodorei. Detalii, mai jos:

 

Au fost create conturile ING pentru donatii in lei si euro pentru Teodora Maftei Photojournalist. Conturile apartin lui...

Posted by The London Street Atelier on 2 Noiembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează