GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

Colegii elevului de 15 ani decedat în tragedia din Colectiv sînt în stare de şoc: "Nu mai mergem la concerte, în club!"

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 00:00

Copiii din clasa a 10-a de la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" spun că Andrei Ştefan Hamed era "olimpic la TIC, cuminte şi foarte bun la informatică".

Cea mai tînără victimă a incendiului din clubul Colectiv, de vineri seară, e Andrei Ştefan Hamed. În vîrstă de 15 ani, puştiul era elev al Colegiului Naţional de Informa tică "Tudor Vianu" din Capitală.

Colegii săi se află în stare de şoc. "E doliu în liceu. Era un băiat cuminte, olimpic la TIC, tehnologia informaţiei şi a comunicării, şi foarte bun, pasionat de informatică", spun colegii săi. "Nu vrem să mai mergem la concerte, în club, vă daţi seama", adaugă puştii de clasa a 10-a. Care vor să-şi păstreze anonimatul, din respect pentru colegul dispărut.

Povestea lui Hamed a apărut încă din weekend. Micuţul a fost călcat în picioare, însă a reuşit să iasă din club şi să îşi anunţe mama de accident. Aceasta a sosit repede, l-a luat în braţe, iar copilul se uita la ea şi o întreba: "Nu o să mor mami? Nu o să mor, nu?".

Conform evz.ro, puştiul a murit din cauza intoxicaţiei cu fum, care a fost prea puternică, şi a aerului fierbinte care i-a ars organele.

"(un copil plînge, în discuţie cu tatăl său)
- Azi ne-a ascultat la informatică pe rînd la catalog.
- Dar tu eşti ultimul la catalog!
- for (i=n-1; i»=0; i--)"

Ultima postare a puştiului pe Facebook, aluzie la formula informatică prin care ultimul element al unui şir devine primul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
maianimalule
maianimalule  •  03 Noiembrie 2015, 16:02
Postat de Florean Andrei pe 03 Noiembrie 2015, 13:49

Dacă elevi de 14-15 ani îşi petrc nopţile prin discoteci, şcoala românească este fix-pix !

garantez ca baiatul ala avea de cel putin 10 ori mai multa minte decat tine. toti babalacii si ortohotzii odiosi isi gasesc sa vorbeasca acum si sa ne incante cu grobianismul lor, ba ca aia nu invatau la scoala, ba ca daca mergeau la biserica nu pateau asa ceva. phrostalaule, ai auzit de Oracle? stii ca CEO lor a venit in Romania pentru a-si exprima condoleantele (3 decedati lucrau acolo + inca 7 raniti) ?

444001919101397
Florean Andrei  •  03 Noiembrie 2015, 13:49

Dacă elevi de 14-15 ani îşi petrc nopţile prin discoteci, şcoala românească este fix-pix !

dash.berlin
dash.berlin  •  03 Noiembrie 2015, 11:16
Postat de benaflek pe 03 Noiembrie 2015, 11:12

asa asa lasa i sa se duca sa bea si sa se destrabaleze.vorbiti aiurea n tramvai. cum sa i permiti la 15 ani sa se duca in club?a ca te mint si tot ajung acolo e alta treaba dar tu ca parinte trebuie sa i interzici sa calce acolo

Inseamna ca tu n-ai fost in clasa a 10-a :| e varsta la care nu conteaza NIMIC .Degeaba iti spun parintii sa nu te duci undeva , ca tu faci exact ceea ce ti se interzice .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează