GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Continuă cazul Pistorius: "A fost supus unei presiuni incredibile"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 16:13

Sportivul sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale, era supus "unei presiuni incredibile", a spus fostul său director de la liceul din Pretoria, Bill Schroder, într-un interviu.

"Mă întreb ce rol a jucat presiunea incredibilă la care Oscar era supus tot timpul. Sper doar că are circumstanţe atenuante. Sper că a fost un accident, nu o crimă cu sînge rece. Dar nu va mai fi ca înainte. Un idol a dispărut", a declarat cotidianului The Star Bill Schroder, fost director la liceul privat, Boy's High School.

Potrivit sursei citate, Schroder l-a sunat pe Pistorius cu cîteva zile înainte de moartea Reevei, cerîndu-i acestuia să facă o donaţie pentru fosta sa şcoală.

"A spus că donaţia va fi relativ mică deoarece tocmai îşi cumpărase o nouă casă la Johannesburg. Era foarte încîntat de ideea să stea acolo, era mai practic, deoarece avea multe activităţi la Johannesburg. Se bucura că urma să participe la o competiţie în Australia, în cîteva săptămîni", a adăugat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
antreprenor
antreprenor  •  18 Februarie 2013, 18:23
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Februarie 2013, 17:29

Oscar Pistol si a impuscat femeia la nervi ...nu din gresala ...stia in cine trage .Acum de ce a omorat o numai el stie ...dar sigur i a facut ea ceva ...degeaba nu a omorat o el ...

ar fi fost si culmea sa o impuste de 4 ori din greaseala nu? de 2 ori in cap...ca mai apoi tot din greseala sa-i imprastie materia cenusie pe jos cu bata de baseball sau cine stie poate s-o fi speriat si de aia?

thumbzilla
thumbzilla  •  18 Februarie 2013, 17:44

nu exista "presiune incredibila"care sa te impinga sa faci asa ceva.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Februarie 2013, 17:29

Oscar Pistol si a impuscat femeia la nervi ...nu din gresala ...stia in cine trage .Acum de ce a omorat o numai el stie ...dar sigur i a facut ea ceva ...degeaba nu a omorat o el ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează