GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  BASCHETBALIST OMORÎT ÎN GIURGIU

Din cine este format clanul Butoane: "Cămătari, proxeneţi, barbugii"

George Ionuţ Tănăsoaia a fost dus încătuşat în faţa judecătorilor, conform procedurii. Cel care i-a cauzat moartea americanului Hardy este finul unui membru marcant din clanul Butoane
George Ionuţ Tănăsoaia a fost dus încătuşat în faţa judecătorilor, conform procedurii. Cel care i-a cauzat moartea americanului Hardy este finul unui membru marcant din clanul Butoane

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 13:13

Din momentul în care s-a aflat despre moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, ca urmare a unor lovituri primite de la un interlop din Giurgiu, George Ionuţ Tănăsoaia, în transmisiile TV şi pe ediţiile online ale ziarelor s-a folosit foarte des " Clanul Butoane".

Conform Adevărul, acest clan domină de un deceniu lumea interlopă din oraş, ocupîndu-se în principal cu cămătăria, jocurile de noroc (în special barbut), taxe de protecţie şi proxenetism. Liderul grupării "Butoane" ar fi un anume Octavian Grecu, iar rivalii acestuia sînt cei din clanul "File".

Liderul grupării deţine o spălătorie pe şoseaua Alexandriei din Giurgiu şi ar conduce din umbră o firmă de asfaltare.

Cei din clanul „File” vor să preia controlul asupra oraşului, însă fără succes până acum. În luna martie a anului trecut, un scandal zdravăn zguduia centrul oraşului. După o altercaţie iscată în cazinoul care se afla la acea vreme în apropiere teatrului din Giurgiu, membrii celor două grupări infracţionale au ieşit în stradă şi au continuat scandalul cu bâte şi săbii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
titex
titex  •  10 Octombrie 2011, 13:55

Ochi pentru ochi , dinte pentru dinte... astia merita pusi direct in fata plutonului de executie si impuscati. Credca n-ar strica sa se introduca pedeapsa capitala in romania la cati din astia avem prin puscarii macar s-ar mai rarii din ei.De ce sa platesc eu impozit pentru mancarea unui criminal sau violator.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează