GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DRAMĂ

Doi suporteri ai ”naţionalei” au murit în drum spre meci » Ultimul cadou

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 00:19

Mihai şi Marian Pituţ, tată şi fiu din satul bihorean Sântandrei, au decedat într-un accident rutier în apropiere de Alba Iulia. Juniorul îi oferise părintelui său un tichet la inaugurarea Naţional Arena la împlinirea a 60 de ani


La împlinirea a 60 ani, Mihai Pituţ, un fan al "naţionalei" din localitatea Sântandrei (Bihor), unde era administratorul sălii de sport din sat, a primit cadou din partea fiului său, Marian (35 ani), un bilet la meciul România - Argentina. Întîlnirea trebuia să inaugureze Naţional Arena pe 10 august. Cum confruntarea cu Messi s-a anulat, cei doi urmau să fie prezenţi la partida de aseară contra Franţei.
N-au mai ajuns însă. Pe drumul spre Bucureşti, la circa 50 km de Alba Iulia, într-o zonă periculoasă, cu multe curbe şi trafic intens, maşina condusă de Marian, un Peugeot verde, a derapat şi a intrat sub un TIR. Tragedia s-a petrecut în cîteva secunde: tată şi fiu n-au avut nici o şansă şi au murit pe loc în urma impactului, produs în jurul orei 8 dimineaţa. "A fost culpa şoferului, care circula cu viteză mare", au explicat reprezentanţii Poliţiei Rutiere Alba.

"Plecaseră cu tricouri şi fulare ale României"
"Amîndoi iubeau foarte mult fotbalul şi echipa naţională. Au fost să-i vadă pe băieţi şi cînd a jucat România la Budapesta, cu Ungaria. Iar acum plecaseră dotaţi cu tricouri şi fulare pentru a-i încuraja pe jucători. Doamne, şi-au dorit atît de mult să ajungă la meciul ăsta şi uite ce nenorocire s-a abătut asupra familiei! Marian era consilier local în Sântandrei şi a vrut să-i facă acum o surpriză tatălui său, care-l dusese de mic la meciuri. E nedrept ce s-a întîmplat!", a povestit Valeria Pituţ, cumnata lui Mihai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează