GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  COLECTIV

Expertiza din dosarul Colectiv a trecut la un nou nivel! Experții INSEMEX reconstituie seara incendiului în cel mai mic detaliu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 21:44

Experții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) vor face miercuri un experiment judiciar în dosarul privind incendiul din clubul Colectiv.

Un laborator va fi amenajat așa cum a fost clubul la momentul incendiului, cu același tip de burete pe stîlpi și cu un mobilier cît mai asemănător, anunță Mediafax.

Se face acest lucru pentru a se stabili exact unde a izbucnit incendiul și cum s-a propagat focul, anunță surse judiciare pentru sursa citată.

Acest experiment va reprezenta faza finală a expertizei Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă ( INSEMEX) Petroșani în dosarul de ucidere și vătămare corporală din culpă deschis de Parchetul instanței supreme după incidentul din 30 octombrie de la Clubul Colectiv din București.

La acest experiment vor fi prezenți mai mulți experți INSEMEX Petroșani, darș i procurori, pompieri și polițiști. Anchetatorii vor afla astfel dacă artificiile au cauzat într-adevăr buretele de antifonare din club.

Totul va fi reprodus cît mai în detaliu grație imaginilor și videoclipurilor recuperate de anchetatori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close