GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Fanii își vor putea lua rămas bun de la Ekeng » Trupul fotbalistului va fi adus la stadionul Dinamo după terminarea investigațiilor

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 16:19

Trupul lui Patrick Ekeng va fi depus joi la stadionul Ștefan cel Mare, înainte de a fi transportat înapoi în Camerun.

Autopsia lui Patrick Ekeng nu a fost concludentă pentru a stabili cauzele decesului, iar medicii legiști au hotărât să mai facă o serie de investigații înainte de a da verdictul (detalii AICI).

Trupul neînsuflețit al fostului fotbalist va rămâne la Institutul de Medicină Legală până miercuri, iar joi va fi depus la stadionul lui Dinamo, unde se va continua pelerinajul, scrie Digi Sport.

Soția lui Patrick Ekeng va veni și ea în România marți și va fi așteptată la aeroport de oficialii lui Dinamo, de Marcel Essombe și de fanii din "Peluza Cătălin Hîldan".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Mai 2016, 07:38
Postat de cainerrosu pe 09 Mai 2016, 18:27

Și eu care credeam că, măcar acum în zilele astea triste, " habarnistii " si " pareristii" vor sta deoparte !

Nu te întrista frate,căruța goală face gălăgie multă.Știi bine cum că gura lumii....

cainerrosu
cainerrosu  •  09 Mai 2016, 18:27

Și eu care credeam că, măcar acum în zilele astea triste, " habarnistii " si " pareristii" vor sta deoparte !

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 17:59
Postat de boss.alb.rosu pe 09 Mai 2016, 16:54

avand in vedere ca la noi se incearca musamalizarea ii recomand sotiei lui Ekeng sa mai faca un alt set de analize la un laborator din afara tarii .Dinamo este echipa Ministerului de Interne ,cei care ancheteaza moartea fotbalistului deci il vor scoate doar pe fotbalist vinovat cand este clar ca vorbim despre un caz de dopaj.

Bah prostea, tu sti macar ce e ala dopaj si pentru ce se ia ?? dopaju se ia tocmai ca sa faci efort fizic foarte grav si sa nu simti oboseala, iar la patrick ekeng nu e cazul pentru ca a intrat in repriza 2 in minutu 45 si a jucat doar 6 minute, deci nu a facut niciun pic de efort, dar tu esti un prost fara pereche vb cuiva de mai jos, ai auzit si tu de dopaj si il folosesti mereu ca sa pari inteligent !!! Dopaj faci tu frigiderului ca il mananci !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează