TRAGEDIE  ·  DECES

VIDEO+FOTO Florijana Ismaili, găsită decedată în lacul Como din nordul Italiei » Mesaje impresionante şi lacrimi de durere

Articol de — Miercuri, 03 Iulie 2019, 11:08

Corpul neînsuflețit al fotbalistei elvețiene Florijana Ismaili a fost găsit marți în lacul Como din nordul Italiei. Cadavrul căpitanului clubului de fotbal feminin Young Boys a fost găsit la peste 200 de metri adâncime, cu ajutorul unui submarin-robot.

„BSC Young Boys transmite familiei, apropiaţilor şi prietenilor Florijanei Ismaili sincere condoleanţe şi le doreşte mult curaj în aceste momente dificile. Vom păstra mereu în inimile noastre amintirea sa. Suntem șocați și profund afectați", se arată într-un comunicat emis de clubul Young Boys.

Fotbalul elveţian este în doliu şi în stare de şoc, după ce italienii au descoperit trupul neînsufleţit al Florijanei Ismaili.

Sportiva avea doar 24 de ani! Aceasta și-a găsit sfârșitul după ce sâmbătă a sărit dintr-o barcă în apă și n-a mai ieșit la suprafață.

florijana ismaili

mesaje impresionante

Shaqiri şi Dzemaili au reacţionat tulburător la drama căpitanului lui Young Boys, care s-a înecat în lacul Como. Colegii de la club au pozat omagial pentru Florijana, formând o inimă pe teren.

 

Fotbalista internaţională de 24 de ani, atacant şi căpitanul lui Young Boys, s-a aruncat în lacul Como şi s-a înecat, fiind readusă la suprafaţă abia marţi seară, după trei zile de căutări, de la 204 metri adâncime!

„Este cea mai tristă zi”

Mesajele au invadat reţelele de socializare, lumea fotbalului rezonând emoţionant la drama tinerei ce ieşişe cu o colegă la plimbare cu barca.

„Sunt profund şocat de moartea Florijanei. Eu şi familia mea vrem să fim alături de toţi cei apropiaţi ei şi să-i trimitem condoleanţe”, a postat Xherdan Shaqiri, mijlocaşul lui Liverpool. Şi Blerimi Dzemaili, fostul mijlocaş al Bolognei, plecat la Sion, a reacţionat: „E una din cele mai triste zile de când joc fotbal, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Multă forţă pentru familia ei în aceste clipe. Vei rămâne în inimile noastre mereu”.

Şi colegii de la club s-au strâns în faţa tragediei teribile, formând pe teren o inimă. 

"O inimă pentru Florijana. BCS Young Boys îi mulţumeşte ei, familiei şi prietenilor", e mesajul de adio pentru IsmailiVIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1