GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  JOSE ANTONIO REYES, ACCIDENT RUTIER

VIDEO+FOTO Detalii despre șocantul accident în care a murit Jose Antonio Reyes » Mașina s-a transformat într-o minge de foc la 200 km/h!

Accident Jose Antonio Reyes +7   FOTO
Accident Jose Antonio Reyes

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 13:26

Detalii cutremurătoare din tragicul accident rutier care l-a ucis sâmbătă pe José Antonio Reyes. Fostul jucător de la Sevilla, Arsenal, Real și Atlético a murit la 35 de ani.

Dispariția tragică a lui José Antonio Reyes, la doar 35 de ani, a șocat Spania și întreaga lume a fotbalului.

În capitala Andaluziei s-a deschis deja o anchetă și, adunând primele informații, poliția crede că viteza excesivă a fost cauza gravului accident rutier. Fostul mijlocaș de la Sevilla, Arsenal, Real și Atlético rula cu 200 km/h (80 peste limită) când a pierdut controlul volanului. A ieșit de pe șosea și, cuprinsă de flăcări, mașina s-a răsturnat de mai multe ori înainte de a se opri pe capotă. Un Mercedes Brabus S550V, autoturism sport preparat special, transformat într-o minge de foc.

Se întorcea acasă, la familie

Accidentul a avut loc sâmbătă, la ora 11:40. Reyes fusese anunțat că nu e în lotul Extremadurei (Segunda Division) pentru meciul împotriva lui Cádiz. Și se întorcea acasă, accelerând pe autostrada A-376, în dreptul localității Alcalá de Guadaíra, la periferia Sevillei. Nu departe era Utrera, acolo unde José Antonio se născuse și unde locuia cu soția și cei trei copii. 

În mașină, mai erau doi veri de-ai săi: Jonathan Reyes și Juan Manuel Calderón. Primul a decedat instantaneu. Al doilea a ieșit din Mercedesul în flăcări și a ajuns la spitalul Virgen del Rocío, cu arsuri pe 60 la sută din corp, și e în stare critică după ce a fost operat.

"Primul meu prieten adevărat din fotbal. Colegul meu de cameră, care întotdeauna dormea cu aerul condiționat pornit, chiar și la -10 grade. Un băiat modest, cu chipul luminat întotdeauna de zâmbet. Un mare fotbalist, o persoană extraordinară. Nu voi uita niciodată că tu și familia ta m-ați primit în casa voastră la primul meu Crăciun în Anglia, când aveam doar 16 ani"
Cesc Fàbregas, jucător Monaco

"José, nu voi uita niciodată magia ta, zâmbetul tău. Niciodată!"
Unai Emery, antrenor Arsenal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
samertx
samertx  •  02 Iunie 2019, 15:56
Postat de ovidiu_3003 pe 02 Iunie 2019, 13:50

...masina a fost de vina ...

Era nemțească! :))

nelu_faget
nelu_faget  •  02 Iunie 2019, 14:09

Acum mă uit cu atenție la imagini. Doar dacă trăgea cineva cu un lansator de rachete în mașina aia ajungea în halul ăsta.

884798811636296
Nick Rusu  •  02 Iunie 2019, 14:08

un irrsponsabil care si a batut joc de siguranta lui

Vezi toate comentariile (6)
Comentează