GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

FOTO + VIDEO Momente emoționante în Bănie » Sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi a fost depus pe stadionul "Ion Oblemenco", în prezența a numeroase legende » La stadion a sosit și echipa lui Adrian Mititelu

Jucătorii lui FC U Craiova au venit să-și ia rămas bun de la Nicolae Tilihoi // FOTO: Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Jucătorii lui FC U Craiova au venit să-și ia rămas bun de la Nicolae Tilihoi // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 26 martie 2018 12:42

Trupul neînsuflețit al lui Nicolae Tilihoi, răpus duminică de o boală incurabilă, a fost depus, în jurul orei 12:45, în zona VIP de la stadionul "Ion Oblemenco".

update

Jucătorii lui FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, au adus coroane, flori și lumânări la sicriul lui Nicolae Tilihoi, iar apoi au vrut să intre în stadion, unde nu mai fuseseră niciodată până acum. 

Paznicul de la poartă le-a comunicat acestora că n-au dreptul să intre în stadion, ca urmare a unei decizii venite de la Federație. Totuși, jucătorii lui Mititelu au forțat intrarea și au pătruns în stadion. Aceștia au scos lanțul de la poartă și au intrat: "Suntem fotbaliști, vrem să vedem și noi stadionul".

Marcel Iancu, președintele FC U Craiova: "Am vrut să vedem stadionul pentru că n-am avut niciodată posibilitatea să intrăm. Ce înseamnă că Federația a dat ordin să nu intrăm?  Vrem și noi să vedem stadionul, dacă tot ne-a îngrădit dreptul de a juca pe acest stadion". 

UPDATE

În urmă cu scurt timp, la stadionul " Ion Oblemenco" și-au făcut apariția și jucătorii lui FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu din Liga 4-a Dolj. Fotbaliștii au fost însoțiți de președintele Marcel Iancu. 

În jurul orei 13:10, la stadion sosit și delegația primei reprezentative. Selecționerul Cosmin Contra și olteanul Mitriță au adus o coroană de flori în memoria lui Nicolae Tilihoi. 

De asemenea, întreaga echipă a lui U Craiova va ajunge la stadion la ora 16:15 pentru a-și lua rămas bun de la fundașul legendar al "Craiovei Maxima". 

Fostul antrenor al Universității Craiova, Țâcă Zamfir, a venit  la stadion, în locul în care a fost adus sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi. De asemenea, pe lângă Țâcă Zamfir, la stadion au mai sosit Boldici, Ungureanu, dar și Marcel Popescu, președintele lui U Craiova. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
kaloogarele
kaloogarele  •  28 Martie 2018, 01:57

si ... a fost EXACT cum am zis eu. mititeii au venit, au facut scandal, au scris o pagina de *** (si CU ***) in instoria stadionului oblemenco. partea nasoala pentru ei? daca acum intreaba cineva "de ce nu sint lasatz ... " raspunsu' e simplu: locu' vostru ***, nu in societate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  27 Martie 2018, 18:04
Postat de vasglo pe 26 Martie 2018, 15:41

Stadionul este construit din banii tuturor oltenilor, nu din banii Olgutei sau ai lui Rotaru, deci, orice echipa TREBUIE sa aiba dreptul sa joace pe el evident daca plateste tariful stabilit pentru utilizarea stadionului la evenimente, sportive, artistice etc....

de ce, a platit fro'ata mititelu ceva si n-am aflat eu?

kaloogarele
kaloogarele  •  27 Martie 2018, 18:03
Postat de gabryel28 pe 26 Martie 2018, 15:12

Oblemenco este casa noastra nu a clonei psd sau a federatiei! O sa vedeti maine seara ce inseamna peluza sud si spiritul adevaratei universitati !

adica o sa venitz betz muci, o sa injuratz la portavoce sh-o sa va luatz la bataie. eventual o sa mai rupetz ceva scaune ... de-astea. in mod sigur toata craiova abia astepta asa minuni pe oblemenco!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează