GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

FRF, îndurerată după moartea lui Sechelariu: "A marcat viaţa fotbalistică din urbea lui Bacovia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 12:20

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi-a exprimat regretele faţă de decesul lui Dumitru Sechelariu, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, în care subliniază că fostul patron al FCM Bacău a ''marcat din plin viaţa fotbalistică din urbea lui Bacovia în perioada post-revoluţionară''.


''Federaţia Română de Fotbal a aflat cu durere că în cursul dimineţii zilei de azi a încetat din viaţă la Viena, la doar 54 de ani, după o îndelungată şi teribilă suferinţă, Dumitru Sechelariu.

Fost Primar al municipiului Bacău şi, timp de 21 de ani, patron al FCM Bacău, Dumitru Sechelariu a marcat din plin viaţa fotbalistică din urbea lui Bacovia în perioada post-revoluţionară, având un aport însemnat la evoluţia şi la succesele fotbalului băcăuan.

Îndurerată, FRF îşi exprimă regretele faţă de tragicul eveniment de azi, transmiţând sincerele sale condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!'', se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tripp
tripp  •  16 Februarie 2013, 13:21

dupa zicala ,,despre morti numai de bine,, singuele lucruri bune facute de sechelariul au fost contrele cu gegel, singurul care l-a facut ceea ce este :: ,,un cioban dislexic cu creier mai mic decit avea el prin penis,, :)

jalemare
jalemare  •  16 Februarie 2013, 12:35

pentru binele fotbalului romanesc ar trebui sa va exprimati regretul prin demisiile lui sandu si dragomir!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează