TRAGEDIE  ·  FRANŢA

Idolul lui Emiliano Sala i-a adus un ultim omagiu: "Odihneşte-te în pace, Războinicule!" » Mesajele lui Maradona și ale altor staruri din fotbal + Nantes retrage #9

Articol de — Vineri, 08 Februarie 2019

Gabriel Batistuta, atacantul care a fost idolul lui Emiliano Sala, l-a omagiat: "Ce tristeţe, este cea mai proastă veste pe care o puteam primi". Corpul lui Emiliano, recuperat din epava avionului, a fost identificat joi seară.

Un imens val de tristeţe a cutremurat lumea fotbalului, după ce joi noapte a venit anunţul implacabil. Corpul recuperat de pe fundul Canalului Mânecii din epava avionului prăbuşit pe 21 ianuarie e al lui Emiliano Sala!

Printre cele mai tulburătoare mesaje de omagiu se numără cel postat, pe Twitter, de Gabriel Batistuta, chiar idolul atacantului de 28 de ani şi născut în aceeaşi provincie Santa Fé: "Ce tristeţe, e cea mai proastă veste pe care o puteam primi. Odihneşte-te în pace, Războinicule! Condoleanţele mele familiei şi apropiaţilor lui".

NANTES RETRAGE TRICOUL CU #9

"Nu am cuvinte, este o tragedie! Sunt devastat. Emiliano și-a pus amprenta asupra acestui club și pentru că dorim să-l onorăm așa cum se cuvine, am decis să retragem tricoul cu numărul 9" a anunțat președintele lui FC Nantes, Waldemar Kita.

mesajul lui maradona

„Îmi pare foarte rău să aud această veste tristă. Mulți păstram lumina speranței pentru tine, Emiliano. Îți îmbrățișez familia și prietenii și mulțumesc în numele argentinienilor pentru respectul colegilor și fanilor din toată lumea. Pentru totdeauna, Emiliano!”, a scris Diego Maradona.

Şi alţi mari fotbalişti au trimis mesaje emoţionante, de la Mbappé, "Odihneşte-te în pace, Emi", care a donat cea mai mare sumă pentru căutările în mare, la Ozil, "Nu mai am cuvinte să-mi exprim tristeţea!".La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (3)

Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 21:41

ati sters primul comentariu, nu puteti sa le stergeti si pe astea ? fiindca nu are sens

Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 20:47
Postat de Pier Vaian pe 08 Februarie 2019, 20:45

santul petru, scuze

sfantul petru, poate de data asta

Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 20:45

santul petru, scuze

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1