TRAGEDIE  ·  FRANŢA

Idolul lui Emiliano Sala i-a adus un ultim omagiu: "Odihneşte-te în pace, Războinicule!" » Mesajele lui Maradona și ale altor staruri din fotbal + Nantes retrage #9

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 11:43

Gabriel Batistuta, atacantul care a fost idolul lui Emiliano Sala, l-a omagiat: "Ce tristeţe, este cea mai proastă veste pe care o puteam primi". Corpul lui Emiliano, recuperat din epava avionului, a fost identificat joi seară.

Un imens val de tristeţe a cutremurat lumea fotbalului, după ce joi noapte a venit anunţul implacabil. Corpul recuperat de pe fundul Canalului Mânecii din epava avionului prăbuşit pe 21 ianuarie e al lui Emiliano Sala!

Printre cele mai tulburătoare mesaje de omagiu se numără cel postat, pe Twitter, de Gabriel Batistuta, chiar idolul atacantului de 28 de ani şi născut în aceeaşi provincie Santa Fé: "Ce tristeţe, e cea mai proastă veste pe care o puteam primi. Odihneşte-te în pace, Războinicule! Condoleanţele mele familiei şi apropiaţilor lui".

NANTES RETRAGE TRICOUL CU #9

"Nu am cuvinte, este o tragedie! Sunt devastat. Emiliano și-a pus amprenta asupra acestui club și pentru că dorim să-l onorăm așa cum se cuvine, am decis să retragem tricoul cu numărul 9" a anunțat președintele lui FC Nantes, Waldemar Kita.

mesajul lui maradona

„Îmi pare foarte rău să aud această veste tristă. Mulți păstram lumina speranței pentru tine, Emiliano. Îți îmbrățișez familia și prietenii și mulțumesc în numele argentinienilor pentru respectul colegilor și fanilor din toată lumea. Pentru totdeauna, Emiliano!”, a scris Diego Maradona.

Şi alţi mari fotbalişti au trimis mesaje emoţionante, de la Mbappé, "Odihneşte-te în pace, Emi", care a donat cea mai mare sumă pentru căutările în mare, la Ozil, "Nu mai am cuvinte să-mi exprim tristeţea!".„În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat!” Ce s-a întâmplat între Anna Lesko și George Piștereanu
Libertatea
Comentarii (3)
Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 21:41

ati sters primul comentariu, nu puteti sa le stergeti si pe astea ? fiindca nu are sens

Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 20:47
Postat de Pier Vaian pe 08 Februarie 2019, 20:45

santul petru, scuze

sfantul petru, poate de data asta

Pier Vaian  •  08 Februarie 2019, 20:45

santul petru, scuze

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1