GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ROMÂNIA SUB ȘOC

În zori, la chioșcuri, ediție specială a Gazetei despre drama României » Cine sînt ei

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 00:04

Mărturii și povești cutremurătoare, alte tragedii din România în ultimii 20 de ani, cum a reacționat lumea sportului la drama din clubul Colectiv, duminică dimineață la toate chioșcurile din țară, într-o ediție specială a Gazetei Sporturilor.

CINE SÎNT EI

Imagini sfîșietoare, cu trupuri arse de foc, strivite la pămînt și încărcate în saci au circulat toată ziua de sîmbătă pe internet. Gazeta a decis ca pe site-ul său și în ediția tipărită de mîine a ziarului să nu difuzeze aceste fotografii.

Cei 27 de morți au iubit și au fost iubiți, au crezut în viață și au muncit, au prieteni, rude și colegi. Am considerat că ei merită să rămînă demni în amintirea tuturor celor care i-au cunoscut sau care, necunoscîndu-i, se roagă pentru ei acum.

Ediția tipărită a Gazetei de Duminică poate fi citită și în format digital, după ora 1:00 - aici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
746450675489900
Florin Velnicu  •  01 Noiembrie 2015, 04:44

Da pe cine interesează acest articol?? Numai stiri *** aveti!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  01 Noiembrie 2015, 00:44

Stim, voua va pasa de sport, poate prea mult. Probabil ca victimele erau fecesebiste si de aceea, aceasta stire are stransa legatura cu sportul.

andrei.33
andrei.33  •  31 Octombrie 2015, 23:26

Pline ziarele online de "stiri" cu titluri senzationale si declaratii *** lipsite total de decenta, consideratie si respect pentru zecile de familii care si-au pierdut copiii sau sunt pe cale sa si-i piarda. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează