GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI

Interviu tulburător! Lorena Balaci acuză după moartea tatălui: "Ministrul Sănătății s-a făcut că muncește"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 11:06

Lorena Balaci a oferit un interviu tulburător pentru ziarul Libertatea la câteva zile după ce tătăl ei, Ilie Balaci, a fost înmormântat. Fiica cea mare a "Minunii Blonde" o acuză pe Sorina Pintea, Ministrul Sănătății. 

"Știi cum este să primești mesaje de condoleanțe, iar tu să trăiești cu speranța că tatăl tău poate fi salvat? Pe drumul de la București la Craiova, eu speram că ne vom întoarce în Capitală, la spital, după ce va fi stabilizat, dar telefoanele care sunau îmi ziceau altceva", și-a început Lorena confesiunea.

Lorena s-a resemnat însă cu gândul că Ilie Balaci nu mai putea fi salvat: "Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile.

Nu era în evidența medicului de familie cu vreo boală. Făcea control medical din trei în trei luni. Tata a fost operat de amigdale. Și le-a scos la 17 ani și avea o problemă ori de câte ori bea ceva rece. I se irita traheea. Și atunci, în dimineața aia, a crezut că este vorba despre același lucru.

Dacă ar fi fost ceva în neregulă, aș fi fost prima care ar fi urlat! Nu credeți? Dar, așa, doar ca să căutăm vinovați… Singura certitudine a vieții este moartea! Vă fac o mărturirise: „Când o să mor, vreau să mor ca tata”! O moarte frumoasă, fără suferință."

sorina pintea
Sorina Pintea

Fiica lui Balaci crede că Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a profitat de moartea tatălui ei pentru a câștiga imagine:

"Nu mă faceți să vorbesc aiurea, că-mi vin toate cuvintele urâte! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aș întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aș strânge în brațe și le-aș mulțumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă, să se spună că muncește. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că știe cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie.

Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanță de județ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituție în țara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l țină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omenește posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la București, în caz că îl stabilizau și putea fi transportat".

Confesiunea uluitor de sinceră a Lorenei poate fi citită integral AICI

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Octombrie 2018, 16:37

Astia au gresit!Ei nu au aflat ca vinovatul de serviciu e ministrul...Justitiei?

1108476935886659
Ionica Constantin  •  26 Octombrie 2018, 15:16

Felicitari, Lorena ! Foarte mult bun simt, se vede ca il mostenesti pe Ilie. Verticalitate olteneasca... Sa ai parte numai de bine !

317270529078800
Danny Pedr  •  26 Octombrie 2018, 15:12
Postat de Manu Ion pe 26 Octombrie 2018, 11:45

Ca de obicei: Ziaristi GSP incearca sa produca numai scandal si dezinformari !!! CE LEGATURA ARE TITLUL ARTICOLULUI CU REALITATEA ???? *** mai sunteti domnilor ziaristi gsp . Profitati de necazul si durerea unei familii care a pierdut pe cineva drag la o varsta tanara,cred ca la 62 ani nu poti sa numesti pe cineva batran .

Dacă nu fac asta nu am ce sa scrie ,asa ca bag titluri de SF .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează