GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

Iulian Corneanu, coleg cu Hardy: "Era calm, se purta frumos cu toată lumea"

Chauncey Hardy
Chauncey Hardy

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 15:37

Iulian Corneanu, coleg cu Chauncey Hardy la CSS Giurgiu, a vorbit la superlativ despre baschetbalistul american decedat aseară după ce a fost lovit într-un club, după ce formaţia sa a învins Dinamo în campionat.

"Era un coleg de nota 10 plus. Niciodată nu am avut vreun conflict cu el, nici eu, nici altcineva, era optimist, mereu calm. Aşa ţinea şi echipa în teren, prin calmul lui.

Şi pe stradă cînd mergea, vorbea cu toată lumea, cu copiii, se purta frumos cu toată lumea... De cîte ori l-am văzut, nu a consumat alcool. În prima zi, la un antrenament de alergare, alături de doi colegi americani şi de antrenorul american, a fost atît de calm, s-a prezentat. Pentru era o lume nouă.

Din primul moment pînă în ziua tragediei a fost un om calm. Nu ştiu dacă ne vom retrage din campionat. Este o pierdere foarte mare pentru noi, stăteam 4-5 ore pe zi, eram ca o familie", a spus Iulian Corneanu la Realitatea TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează