GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

LeVar Seals, fost coleg cu Hardy: "Am părăsit echipa pentru că nu mai pot intra în sala de la Giurgiu"

Chauncey Hardy
Chauncey Hardy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 20:59

Jucătorul american LeVar Seals, fost coechipier cu Chauncey Hardy, decedat duminică, a declarat că a decis să părăsească echipa CSŞ Giurgiu, la fel cum e posibil să fi procedat şi un alt baschetbalist, Justin Eller, şi antrenorul Theo Evans.

"Nu vreau să se înţeleagă că mi-e frică sau ceva de genul ăsta, nu acesta e motivul pentru care am decis să plec. Pur şi simplu, nu mai pot intra în acea sală. Nici să mă văd cu colegii după cele întîmplate cu Chauncey şi nici să mă gîndesc tot timpul că era cu noi, acolo, în acea sală şi vestiar. Nu mă mai simt confortabil, iar conducerea clubului a înţeles.

Trebuie să spun că am avut toate condiţiile la acest club, cele mai bune din România, mă refer de cînd joc eu aici. Ca la un club de talie europeană. Absolut tot ce am vrut şi am avut nevoie, am primit. Dar nu mai pot sta acolo! Nu ştiu ce voi face, deocamdată sînt în Bucureşti şi am nevoie de puţin timp să mă liniştesc. Cînd voi fi în stare, mă voi antrena singur. Nu mă gîndesc să părăsesc România, dacă va fi o ofertă, o voi cântări şi voi accepta, dacă va fi totul în regulă. Amintirea lui Chauncey va fi tot timpul în mintea mea, dar, pe de altă parte, baschetul e jobul meu, trebuie să mă gîndesc şi la asta", a declarat LeVar Seals, scrie Mediafax.

Seals a mai precizat că jucătorul Justin Eller şi antrenorul Theo Evans au luat aceeaşi decizie, posibil temporară: "Ei au plecat în SUA, însoţindu-l pe Chauncey Hardy, în drumul spre familie şi vor asista şi la funeralii. Au spus că au nevoie de timp de gândire, să stea cu familiile şi vor vedea mai tîrziu, dacă se vor mai întoarce".

Formaţia din Giurgiu şi-a amînat următoarele două meciuri din campionat, cu CSU Atlassib Sibiu, de sîmbătă, şi cu CSU Ploieşti (19 octombrie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
patronu_m
patronu_m  •  13 Octombrie 2011, 00:49

eu i-as lasa in savana,asa pe la asfintit,cand incep animalele de prada sa-si caute festinul..............

Vezi toate comentariile (1)
Comentează