GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Lumea motorsportului e în doliu! A murit unul dintre cei mai importanți oameni ai industriei auto din Europa

Sergio Marchionne, în plan apropiat, alături de Maurizio Arrivabene, actualul șef de la Ferrari //  FOTO: Guliver/ Getty Images
Sergio Marchionne, în plan apropiat, alături de Maurizio Arrivabene, actualul șef de la Ferrari // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:00

Lumea motorsportului este în doliu după ce Sergio Marchionne, fostul director executiv al lui Ferrari și al Fiat Chrysler, a încetat azi din viață la vârsta de 66 de ani.

Conform presei din Italia, Marchionne ar fi suferit un embolism în timpul unei operații la umăr. Italianului i-a fost afectat creierul și a intrat în comă, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Sergio Marchionne era considerat unul dintre cei mai importanți oameni din industria auto din Europa.

"E o mare tristețe să aud că Sergio Marchionne a murit în mod neașteptat. Și-a dedicat mult din timpul său pentru a salva grupul Fiat-Chrysler și și-a arătat toată energia încercând să readucă Scuderia Ferrari înapoi în top. Toate gândurile mele merg către familia, prietenii lui și grupurile Ferrari și Fiat-Chrysler", a declarat Jean Todt, președintele FIA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Iulie 2018, 19:57

Dumnezeu sa-l ierte. Am avut onoarea sa-l cunosc si sa lucrez pentru el. Din pacate a pus munca mult mai presus de familia si viata lui. Păcat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează