TRAGEDIE  ·  DECES MARCEL TOADER

MARCEL TOADER A MURIT // Dezvăluirile unui prieten despre decesul lui Marcel Toader: „La un moment dat i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă!”

Marcel Toader // FOTO: Libertatea
Marcel Toader // FOTO: Libertatea

Duminica, 04 August 2019, 11:49

Marcel Toader, 56 de ani, a murit fulgerător sâmbătă, după ce a suferit un infarct.

Fostul rugbyst se afla la Periș, la masă împreună cu mai mulți prieteni, iar unui dintre ei, solistul Johnny Săndulescu, a vorbit despre moment.

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat! Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasă. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată! Nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici suntem șocați și distruși”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru wowbiz.ro.

Între 1983 și 1987, extrema a cucerit trei titluri de campion al României cu Steaua București. La echipa națională a României a strâns 30 de apariții și a participat la Cupa Mondială din 1987.

Marcel Toader, fostul rugbyst al Stelei și al naționalei României, a murit la 56 de aniSingurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1