TRAGEDIE  ·  DECES MARCEL TOADER

MARCEL TOADER A MURIT // Dezvăluirile unui prieten despre decesul lui Marcel Toader: „La un moment dat i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă!”

Marcel Toader // FOTO: Libertatea
Marcel Toader // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 11:49

Marcel Toader, 56 de ani, a murit fulgerător sâmbătă, după ce a suferit un infarct.

Fostul rugbyst se afla la Periș, la masă împreună cu mai mulți prieteni, iar unui dintre ei, solistul Johnny Săndulescu, a vorbit despre moment.

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat! Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasă. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată! Nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici suntem șocați și distruși”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru wowbiz.ro.

Între 1983 și 1987, extrema a cucerit trei titluri de campion al României cu Steaua București. La echipa națională a României a strâns 30 de apariții și a participat la Cupa Mondială din 1987.

Marcel Toader, fostul rugbyst al Stelei și al naționalei României, a murit la 56 de aniCâți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1