GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES MARCEL TOADER

MARCEL TOADER A MURIT // Dezvăluirile unui prieten despre decesul lui Marcel Toader: „La un moment dat i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă!”

Marcel Toader // FOTO: Libertatea
Marcel Toader // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 11:49

Marcel Toader, 56 de ani, a murit fulgerător sâmbătă, după ce a suferit un infarct.

Fostul rugbyst se afla la Periș, la masă împreună cu mai mulți prieteni, iar unui dintre ei, solistul Johnny Săndulescu, a vorbit despre moment.

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat! Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasă. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată! Nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici suntem șocați și distruși”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru wowbiz.ro.

Între 1983 și 1987, extrema a cucerit trei titluri de campion al României cu Steaua București. La echipa națională a României a strâns 30 de apariții și a participat la Cupa Mondială din 1987.

Marcel Toader, fostul rugbyst al Stelei și al naționalei României, a murit la 56 de ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează