GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Mesajul tulburător al lui Gică Popescu la înmormântarea lui Prodan: "Generația de Aur joacă în minus! Didi, simt că ești alături de mine"

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 15:58

Astăzi, Daniel Prodan, 44 de ani, a fost înmormântat, iar cei mai buni prieteni ai lui au fost prezenți pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Gică Popescu, fost coleg cu Prodan în Generația de Aur a avut un mesaj tulburător, pe care l-a citit, vizibil tulburat.

"Mi-ar fi fost aproape imposibil să vă vorbesc liber în acest moment, motiv pentru care am scris câteva rânduri despre Didi, rânduri pe care și să le citesc mi-e foarte greu.

Încă nu-mi vine să cred unde ne aflăm acum, pentru ce ne-am adunat aici. Am pierdut un coleg și un prieten pe care orice om și l-ar fi dorit aproape. Un suflet mare, care iubea atât de mult oamenii și răspândea în jurul lui numai bucurie. Cine l-a cunoscut pe Didi știe că era de ajuns să-l vezi zâmbind ca sa te binedispună, iar dacă iți mai spunea și o poveste, îți schimba cu totul ziua.

Plecarea lui ne-a sfâșiat pe toți. Pe cât de mari au fost bucuriile trăite împreună, pe atât de dureroasă este despărțirea de el. Avea planuri atât de mari cu fotbalul și iși dorea din toată inima să schimbe lucrurile, să le facă să strălucească la fel ca inainte.

Generația noastră de aur nu mai e in formula completă. Ne e teribil de greu sa «jucăm» în minus, dar îi promitem lui Didi că o să facem tot ce ne stă în putință pentru ca el să-și vadă, de acolo, de sus, visurile împlinite.

Cu câteva minute înainte ca el să ne părăsească, ultimele lui cuvinte pentru mine au fost: «Sunt alături de tine, Gică!» Da, Didi, simt asta… chiar dacă nu mai ești aici, vei fi prezent în sufletul meu pentru totdeaună.

Ramas bun, prieten de aur!", a fost mesajul lui Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
andrei.33
andrei.33  •  20 Noiembrie 2016, 01:24
Postat de fangigi pe 19 Noiembrie 2016, 18:13

Ce lipsa de modestie! Cand nu castigi nici un trofeu, nici o competitie, nu joci nici macar o semifinala, e de prost gust sa te autointitulezi pompos "generatia de aur"! Poate generatia de tinichea! Handbalistii care au adus acasa 4 titluri mondiale nu si-au spus niciodata ca sunt generatia de aur, chiar daca ar fi meritat acest lucru!

Au egalat performanta Coreei de Nord, sfert de finala la mondial. Cum sa nu fie generatie de aur?

757611424372748
Serban Marin  •  20 Noiembrie 2016, 00:58

Didi Prodan generatia de aur a fotbalulului romanesc urmasul a celor de la care s-a invatat fotbalul( Voinescu Constantin Onisie Bone frati Zavoda Tataru si Cacoveanu te vei intalni cu ei Doamne iarta si ajuta i pe toti

fangigi
fangigi  •  19 Noiembrie 2016, 22:58
Postat de spinoza pe 19 Noiembrie 2016, 22:35

Licuriciule! In comparatie cu ce s-a intamplat in fotbalul romanesc dupa aceasta genereatie, sunt mai mult decat o "generatie de aur"!

Spinosule! Ai dreptate, nu-s generatia de tinichea, ci generatia de fier forjat! Niste loseri! Apropos de loseri, ce ati facut cu Chiajna-sat in seara asta?:)))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează