GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECLARAŢII

Mircea Lucescu a vorbit despre atentatele de la Bruxelles: "Simțeam de săptămâna trecută că vor fi probleme"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 11:40

Ieri dimineață, au avut loc trei explozii în Bruxelles, într-un atentat terorist, iar 31 de persoane au decedat.

Mircea Lucescu, cel care pe 17 martie a fost la Bruxelles, pentru meciul Anderlecht - Șahtior, din optimile Europa League, a vorbit despre atentatele de ieri.

"Este o tragedie incredibilă. A fost un gest de o duritate și de o agresivitate inexplicabilă. Totuși, viața continuă, iar reacția tuturor ar fi aceea de a nu permite astfel de situații. În mod normal, trebuie să ne continuăm viața de zi cu zi, așa cum am făcut-o până acum.

Simțeam că vor fi astfel de probleme. Chiar în ziua meciului cu Anderlecht au fost probleme, dar nu la Molenbeek, ci la Forest.

Belgienii ar fi trebuit să se aștepte la o reacție din partea teroriștilor. Ei au fost prinși nepregătiți. Nu se poate să intre cineva în aeroport fără niciun fel de control", a spus Lucescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
stelistul1
stelistul1  •  23 Martie 2016, 13:59

Da, a stiut ca vor fi probleme, a visat tramvai noaptea trecuta.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Martie 2016, 13:47

nenea Luci e cam pe langa subiect si sper ca restul lumii sa nu fie ca si el. in primul rand ... este inadmisibil sa califici aceste gesturi ca inexplicabile. de ce inexplicabile? eu cred ca exista explicatii la aceste gesturi atat de crude si extremiste. iar daca nu exista explicatii apoi sa le caute si sa le gaseasca, e primul pas in a gasi si o solutie, sa-ti explici de ce problema se manifesta. in al doilea rand, este gresit sa ne continuam viata asa cum am facut-o si pana acum, e gresit. trebuie luata atitudine, foarte ferma, foarte la obiect. o atitudine alta de pana acum pentru ca dupa cum se vede ceea ce s-a facut pana acum nu ajutat, atentatele in inima Europei sub nasul NATO se intetesc! si trebuie invatata o data pentru totdeauna lectia ca violenta nu duce decat la violenta.

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  23 Martie 2016, 13:08

Laachraoui a fost controlat și când se afla într-o mașină, la 9 septembrie, sub identitatea falsă de Soufiane Kayal, la frontiera austro-ungară, în compania lui Salah Abdeslam și Mohamed Belkaid, un algerian în vârstă de 35 de ani împușcat mortal de poliția săptămâna trecută la Forest, în sud-vestul regiunii Bruxelles..........despre asta a spus Lucescu prostilor !!!!! dar mai cititi si voi ca sunteti urs !!!!! ce sa te astepti *** ?????...no comment.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează