GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

Patronului clubului "Emotione": "Camerele de supraveghere nu mai înregistrează din iunie"

Una dintre ultimele imagini cu Chauncey Hardy (în roşu) în viaţă
Una dintre ultimele imagini cu Chauncey Hardy (în roşu) în viaţă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 18:19

Patronul clubului " Emotione" din Giurgiu, local în care baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost agresat, a spus că nu ştie de ce camerele de supraveghere nu au funcţionat în noaptea de sîmbătă spre duminică, atunci cînd a avut loc tragicul eveniment.

"Localul este acum sigilat, am pus totul la dispoziţia organelor. Sistemul de supraveghere nu a funcţionat, de la televizor am aflat, ele nu se mai înregistrează din luna iunie. Din cîte am înţeles, nu au fost alimentate camerele. Poate a fost o eroare umană, nu ştiu nici eu.

La Giurgiu este o comunitate paşnică, nu ne confruntăm cu astfel de probleme. A mai fost un incident-două, dar minore, la nivel de discuţii", a spus Cosmin Marciu, patronul clubului "Emotione" din Giurgiu, la Realitatea TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mihaienache
mihaienache  •  11 Octombrie 2011, 13:31

pai sa se duca si patronul la puscarie pt tainuire...fac pariu ca e brunet si el......as jupui toate cioarele de vii in frunte cu madalin care ne prosteste ca sunt marginalizati. uite-te la ei cum fac numai fapte bune si incearca sa se integreze social

olteanultg
olteanultg  •  11 Octombrie 2011, 08:22

si cum functiona clubul?de la cine avea autorizatie?cred ca singura solutie este sa facem noi ordine cum au facut si bulgari.vai de noi ce am ajuns.

fuller
fuller  •  11 Octombrie 2011, 01:56

Este clar ca in orice tara un asemenea club trebuie inchis. Sa nu ai camere de supraveghere intr-un club de noapte unde se servesc bauturi tari noaptea este impotriva oricaror reguli de securitate; este clar ca se ascunde mult mai mult dincolo de spusele patronului. Mai ales ca el stia de situatia (ilegala) din iunie. Iar politia accepta situatia fara nici un control, in timp ce Romania devine Columbia Europei. Fiind singurul club din Giurgiu, este evident ca opereaza cu acoperirea interlopilor...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează