GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  REGELE MIHAI A MURIT

Prințul Dimitrie Sturdza, după moartea Regelui Mihai: "S-a stins un mare român"

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 14:06

Regele Mihai I al României a murit astăzi, în Elveția. (Detalii aici)

Prințul Dimitrie Sturdza, finul reginei Elena, mama Regelui Mihai, a avut o legătură apropiată cu Regele Mihai și a vorbit despre decesul acestuia.

"Vai, vai, vai... Nu pot să cred. A fost un om minunat, un om curajos. A fost un om mândru, care putea să trăiască foarte bine în exil datorită rangului său, dar a preferat să muncească pentru a-și întreține familia. A fost un român mai mare decât mulți alții. Ce veste... Nu pot să cred. S-a stins un mare român", a spus Dimitrie Sturdza pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: PRIMA REACȚIE LA CALD // Marius Manole: "După cum arată azi România, probabil că ne-ar fi fost mai bine cu Regele Mihai" 

Citește și: Reacție emoționantă a lui Radu Cosașu după moartea Regelui Mihai: "Ca un republican plin de tandrețe"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  05 Decembrie 2017, 16:21

A murit marele roman care a vandut tara rusilor ... acum se intalneste fata in fata ( sper ) cu romani din Basarabia si Tinutul Herta care au murit in stepa ruseasca , cu dor de tara si familii, dupa ce acest rege mihai a tradat interesul national si am pierdut parte din tara ...

gtn5
gtn5  •  05 Decembrie 2017, 15:53

a murit un vanzator de tara si traieste un hot ca tine care a furat paduri si pe care le-a vandut imediat pe cele primite in plus,de ce ai primit mai mult decat ai avut si nu pe acelasi amplasament sturdza ?va ajunge si la tine dna-ul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează