GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI

Putea fi salvat Ilie Balaci? A murit supărat? 6 lucruri pe care fiica lui cea mare le-a lămurit azi, la 3 zile de la înmormântare

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 14:11

Într-un interviu tulburător acordat ziarului Libertatea, Lorena Balaci a dorit să lămurească unele zvonuri apărute după moartea tatălui.

Iată, punct cu punct, cum a răspuns Lorena: 

1. Familia ar fi cerut autopsia și examenul medico-legal.

"Nu a cerut familia acest lucru, așa este procedura. (...) Făcându-se autopsia și stabilindu-se cauza morții, se înlătură orice suspiciune, fiind vorba despre o persoană publică"

2.  Ilie Balaci ar fi murit supărat. 

 "Nu-mi reiese asta. Era chiar foarte fericit. A fost atât de fericit că Hristu a intrat la facultatea de teatru. Și-a dorit să-l vadă intrând la „Teatru”. Eu am vrut să dau la „Teatru”, în 1996, dar tata nu m-a lăsat. Mi-a zis: „Fă o facultate care să-ți asigure viitorul”. Ca o reparație peste timp, acum, l-a susținut din toată inima pe Hristu să intre la „Teatru”! Iar din septembrie, când a avut loc admiterea, era atât de fericit!" 

3. "Minunea Blondă" ar fi consumat alcool în club, în noaptea dinaintea tragediei.

 "O altă prostie. La noi în casă nu se bea. Se bea câte o bere, la zile onomastice. Tatălui meu îi plăcea să stea la povești. Nu termina o sticlă cu vin într-o seară, la o masă. El nu bea vinul, îl vorbea, îl povestea!"

4. Legenda Craiovei i-ar fi cerut mamei lui să-i facă un ceai în dimineața fatidică.

"Alt neadevăr. O prostie. Auzi, că ar fi murit în brațele mamei sale. Bunica este o femeie de 80 de ani. Care ceai cu lămâie? Tata nu bea ceai, ci doar cafea! Bunica i-a zis: „Liuță, îți fac o cafea”? Iar el i-a răspuns: „Parcă nu m-aș trezi. Aș mai sta în pat”!"

5. De ce a refuzat să mai vorbească în presă despre fotbal.

"Vedea că spunea ceva, care ulterior, la două-trei luni, se adeverea, dar care era preluat de altcineva. Iar lumea se minuna de ceea ce spunea acel cineva din fotbal: „Vai, ce chestie tare”! Astfel, a decis să nu mai vorbească în public, refuza să mai discute cu presa"

6. Putea fi salvat Ilie Balaci? 

"Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile"

Confesiunea uluitor de sinceră a Lorenei poate fi citită integral AICI

"Tata nu era în evidența medicului de familie cu vreo boală. Făcea control medical din trei în trei luni. Tata a fost operat de amigdale. Și le-a scos la 17 ani și avea o problemă ori de câte ori bea ceva rece. I se irita traheea. Și atunci, în dimineața aia, a crezut că este vorba despre același lucru"   Lorena Balaci, în Libertatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
887350011300334
Aurel Dumitrescu  •  26 Octombrie 2018, 21:20

O femeie rationala si logica.Respect!

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  26 Octombrie 2018, 17:20

Pai toate minciunile sunt inventii ale acestei hartii abjecte pentru a face rating.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează