GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Rafael Henzel // TULBURĂTOR! A murit Rafael Henzel, jurnalistul care supraviețuise accidentului aviatic al echipei Chapecoense » A făcut infarct la un meci cu prietenii

Rafael Henzel a murit la 45 de ani
Rafael Henzel a murit la 45 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 11:17

Jurnalistul brazilian Rafael Henzel, unul dintre cei 6 supraviețuitori ai accidentului aviatic în care echipa Chapecoense a fost implicată la finalul 2016, a murit la vârsta de 45 de ani.

Conform 101greatgoals.com, acesta a suferit un infarct în timp ce juca fotbal alături de câțiva prieteni, în Brazilia natală.

Henzel supraviețuise miraculos accidentului aviatic din 2016, el numărându-se printre cele 6 persoane care au rămas în viață în urma impactului. 

Rafael Henzel urma să comenteze în această săptămână partida dintre Chapecoense Criciúma din Cupa Braziliei, însă partida ar putea fi amânată în semn de respect pentru jurnalist.

Pe 28 noiembrie 2016, o cumplită tragedie aviatică lovea fotbalul mondial. 71 de pasageri, printre care numeroși jucători ai clubului brazilian Chapecoense, au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Columbia din cauza unor defecțiuni tehnice.

Vezi și: 2 ani de suferință năucitoare » Scrisoarea zguduitoare a soției către portarul mort în tragedia Chapecoense: "Fiul meu îmi spune «Am fost aici cu tata». Și nu e adevărat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  27 Martie 2019, 13:53

Ce chestie....

112375733101618
Georgeta Vernescu  •  27 Martie 2019, 13:21

Final destination .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează