GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTAT LA ISTANBUL

Răzbunarea! Erdogan a arestat 151 de oameni și a bombardat Kurdistanul după atentatul din Istanbul

Fum, ambulanțe și morți, sâmbătă, lângă Vodafone Arena // Reuters
Fum, ambulanțe și morți, sâmbătă, lângă Vodafone Arena // Reuters

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 00:00

Președintele Erdogan a operat 151 de arestări și a bombardat pozițiile rebelilor din Kurdistan. Replică la atacul de lângă stadionul lui Beșiktaș.

Nu mai puțin de 38 de morți și peste 155 de răniți a fost bilanțul atentatului de sâmbătă seară, la nici două ore după Beșiktaș - Bursaspor (2-1). Atunci, ministrul de interne Suleyman Soylu i-a avertizat pe teroriștii kurzi, care duminică seară au revendicat atacul: "Ne vom răzbuna!".

Și s-au răzbunat! În zorii zilei de ieri, președintele Recep Tayyip Erdogan a comandat personal razii în Istanbul, Ankara și Adana. Ținta: membrii partidului pro-kurd HDP. Urmarea: 151 de arestați! Iar avioanele turcești de vânătoare au bombardat pozițiile rebelilor kurzi din nordul Irakului.

I-a îmbrățișat pe polițiști

După ce a deschis scorul contra lui Gaziantep (3-1), Yasin Oztekin (Galatasaray) i-a îmbrățișat pe polițiștii aflați pe margine, în semn de solidaritate. Forțele de ordine au fost aplaudate și au primit flori la începutul partidei.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează