GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  

Rudel Obreja implicat într-un accident pe A3 » O femeie a murit, iar șase persoane au fost spitalizate

Rudel Obreja
Rudel Obreja

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 08:41

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a fost implicat într-un accident pe Autostrada București - Ploiești (A3) în noaptea de duminică spre luni.

O persoană a decedat, iar alte șase, printre care și trei minori, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul violent a avut loc după ce un şofer care circulă cu viteză a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei, anunță stirileprotv.ro

Pe autostradă s-a produs apoi un carambol, în care a fost implicat şi Rudel Obreja. Conform sursei citate, ciocnirea în lanţ a fost provocată de un alt automobil, care a intrat în maşinile deja oprite.

Persoanele din mașina care provocase accidentul inițial, o femeie și trei copii, coborâseră din vehicul, în momentul în care s-a produs carambolul. Femeia a decedat în urma celui de-al doilea impact, iar cei trei copii au fost duși de urgență la spitalul „Grigore Alexandrescu”. 

Conform sursei citate, Obreja și familia sa se întorceau de la munte în momentul accidentului.

„Slavă Domnului că dormeau cu centuri”

Rudel Obreja a scris pe contul său de Facebook despre accidentul în care a fost implicat.

„Din păcate am fost implicat într-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rău. Grav este că o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat. Copiii mei, soția și eu suntem cu toții nevătămați. Vreau să vă asigur că nu am niciun fel de vină în tot ce s-a întâmplat”, a scris fostul președinte al FR Box.

Acesta a explicat pentru stirileprotv.ro ce s-a întâmplat: „Era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului. Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie.

Toţi dormeau. Slavă Domnului că dormeau cu centuri, că aşa e regulamentar. Pentru că impactul a fost destul de violent. N-a pus deloc piciorul pe frână”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  20 Mai 2019, 12:21

Ce este grav ca nu esti la suferinta unde ar trebui sa fi!! Restul nu intereseaza pe nimeni, hot dovedit!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează