GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  #COLECTIV

Scrisoarea emoționantă a tatălui unei victime #Colectiv, după ce a vizitat Camp Nou: "Andule, ai fost lângă mine, am stat pe banca de rezerve"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 09:23

Narcis Hogea, tatăl lui Alex Hogea, decedat pe 22 noiembrie 2015, la 3 săptămâni după ce suferise arsuri după incendiul din clubul Colectiv, a postat un mesaj emoționant după ce a vizitat stadionul Camp Nou din Barcelona, arena echipei preferate a tânărului mort la 19 ani.

Hogea a postat scrisoarea către fiul său pe Facebook, într-un grup dedicat băiatului. Acesta a ajuns la Barcelona cu un tricou inscripționat cu prenumele studentului, "Alexandru", și numărul 12, reprezentând data nașterii acestuia.

Salut, Dragul nostru Baiat, Mandrie a vietii noastre!

Au trecut 22 de luni...

Sunt acum la biroul Tau, folosesc laptopul Tau si privesc cu dor si admiratie lucrurile Tale. Remarc CARNETUL DE STUDENT pe care scrie HOGEA GEORGE ALEXANDRU si care are lipita o poza a Ta si imediat sufletul meu plange stiind ca Tu nu l-ai vazut , carnetul fiind adus de colega Ta Andeea la inmormantare. Ating cu degetele tremurande si cu inima indurerata pozele Tale si simt ca esti aici cu mine, cu noi.
De fapt recunosc ca, de aproape trei luni, imi petrec noptile in camera Ta, dormind in patul Tau, incercand sa regasesc rasul Tau molipsitor, bucuria Ta de a trai, orele de studiu intens petrecute de Tine la acest birou dar si discutiile noastre care-mi lipsesc atat de mult.

Intr-una din aceste discutii, purtata prin iunie 2015, iti promiteam ca in urmatorii doi ani vom vizita Barcelona si , bineinteles Stadionul Camp Nou, templul fotbalului in viziunea noastra. Inca o promisiune pe care nu am putut-o onora! 

Cu sufletul greu si cu mari emotii iti spun ca, la propunerea prietenilor nostri, acum doua saptamani am fost la Barcelona. La inceput am respins idea, gandind nu pot vizita Camp nou fara Tine, dar am cedat la insistentele Teodorei (stii ca este si ea mare fan Barca). Din fericire (nu cred ca a fost o intamplare), primul obiectiv vizitat in Barcelona a fost Camp Nou. Ai fost la fiecare pas alaturi de mine, ai stat intre mine si Teodora pe banca de rezerve, pe teren, sau in tribune. La sfarsitul turului de stadion am reusit sa implinesc dorinta mea secreta, aparuta in timpul discutiei noastre din iunie 2015.

Am reusit sa-Ti fac, pe comanda, un tricou original al Barcelonei, avand inscriptionat numele Tau. Nu ma hotaram ce numar sa pun pe tricou, eu ma gandeam la 10, dar stiam ca Tu nu ai vrut niciodata sa fii vedeta sau sa iesi in evidenta. Cand baiatul care ma ajuta m-a intrebat “date” in loc de “number” am inteles ca-Ti place surpriza mea si am ales ca numar, 12, ziua Ta de nastere. Tot Tu ai rezolvat si acesta dilema a mea. La sfatul Ancai, am comandat tricoul pe marimea mea si de cate ori il imbrac simt ca esti cu mine, simt ca suntem o singura fiinta.
Sper ca esti bine in lumea Ingerilor si-mi doresc sa pot sa Te mai tin in brate macar o data!

Te iubesc, Andule!

Ai grija de Tine, Baiatul nostru Luminos!

Ai grija de noi, Ingerul nostru Calauzitor!

clipboard01

Gazeta Sporturilor a documentat cazul lui Alex Hogea, a 60-a victimă Colectiv, la finele anului 2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gametable08
gametable08  •  22 Septembrie 2017, 12:17
Postat de gametable08 pe 22 Septembrie 2017, 12:16

Pur si simplu mi-au dat lacrimile,numai in pielea lor sa nu fi.cu siguranta ca cea mai mare durere pe lumea asta este sa ti ingropi propiul copil.multa putere dragi parinti !

propriul*

gametable08
gametable08  •  22 Septembrie 2017, 12:16

Pur si simplu mi-au dat lacrimile,numai in pielea lor sa nu fi.cu siguranta ca cea mai mare durere pe lumea asta este sa ti ingropi propiul copil.multa putere dragi parinti !

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Septembrie 2017, 12:07

Offfffff !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează