GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  FRANȚA SUB TEROARE

Supraviețuitorul » Un italian a scăpat cu viață din catastrofa de pe Heysel și după atacul de la Bataclan

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 00:00

Italianul Massimiliano Natalucci, 45 de ani, a scăpat ca prin minune din catastrofa de pe Heysel, în 1985. Și e în viață și după asaltul asupra sălii de concerte Bataclan

29 mai 1985. Heysel, Bruxelles. Un gard s-a prăbușit peste fanii lui Juventus, sufocîndu-i, ucigîndu-i. 39 de oameni au murit la finala CCE cu Liverpool. El nu, el a scăpat. Italianul Massimiliano Natalucci era un puști atunci, avea doar 15 ani. Venise în Belgia cu tatăl său, suporter bianconero. Amîndoi s-au întors acasă teferi.

13 noiembrie 2015. Bataclan, Paris. Tot el, Natalucci, a fost și vineri seară în cea mai crudă execuție dintr-o sală de concerte. Are 45 de ani, și îngerul său păzitor l-a mai purtat o dată pe aripi spre Peninsulă, evitînd gloanțele fanaticilor Statului Islamic. Același înger îl mai salvase din trei grave accidente rutiere!

Sora lui, Federica, e convinsă că știe de ce Max e un supraviețuitor: "La 8 ani, a fost sărutat pe frunte de papa Wojtyla, în piața San Pietro. E protejat de Ceruri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează