GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Tragedie în familia lui Adrian Bumbescu » Tatăl acestuia a murit chiar de ziua fostului fotbalist: "Este incredibil de dureros"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 10:19

Fostul fundaș Adrian Bumbescu trece prin clipe negre chiar în ziua în care a împlinit 57 de ani.

Tatăl lui Bumbescu, Mihai Bumbescu, a decedat astăzi, la 89 de ani, după ce în urmă cu câteva zile a început să aibă probleme respiratorii. Fostul jucător Universitatea Craiova, Dinamo și Steaua a vorbit pentru GSP.RO, cu lacrimi în ochi.

"Sunt foarte trist. Este una dintre cele mai negre zile din viața mea. Acum, de ziua mea, trebuie să fac pregătiri de înmormântare. Este groaznic ca de ziua ta să te pregăști de înmormântarea părintelui.

Mă chemase acasă la Craiova, spunând că vrea să mă mai vadă încă o dată. Am fost ieri și am stat cu el toată noaptea, iar când eram pe drum spre București am aflat că a murit.

El m-a dus la fotbal, mi-a insuflat pasiunea pentru fotbal și mi-a călăuzit primii pași în fotbal. A fost cel mai mare susținător al meu" a spus Bumbescu pentru Gazeta Sporturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close