GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Tragedie la un meci de Liga a patra din România » Un tânăr de doar 19 ani a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 11:30

Emanuel Ciupercea, un tânăr jucător de doar 19 ani, a murit miercuri seara în timpul unui meci dintr-o ligă inferioară din Vâlcea, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Tânărului fotbalist i s-a făcut rău încă din prima repriză a partidei, a stat preț de câteva minute pe bancă, dar a preferat ca apoi să intre în poartă.

Din păcate, la finalul partidei s-a prăbușit inert pe gazon, iar medicii de pe Ambulanță nu au putut decât să constate decesul. 

Medicii legiști au stabilit în urma necropsiei că băiatul de doar 19 a suferit un stop cardio-respirator.

"I-a cedat inima, avea mari probleme cardiace. Pro­babil că nici nu ştia de ele din moment ce juca fotbal, a declarat medicul legist Naum Neamu, conform Gazeta de Sud.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10153367030922960
Val Superb  •  24 Martie 2017, 12:46

Oare nu vrea nimeni sa legifereze activitatea fotbalistica incepand de la nivelul ligii a IV-a, AJF-urile sunt stat in stat si girantul a sumedenii de abuzuri si faradelegi de dragul banilor din primariile comunale? Au regulamente de Premier League, dar campionatul amator sufera de multiple probleme organizatorice, iar pentru tot ce se intampla raspunderea este doar a jucatorului! Chiar nu isi da nimeni seama ca in campionatul de liga a IV-a vizele medicale se pun pe ochi frumosi?

1250764954938998
Frozen Effe  •  24 Martie 2017, 12:14

nici cel care i-a dat viza sa joace nu stia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează