GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT EUSEBIO

Trupul neînsufleţit al lui Eusebio a fost depus la stadionul Da Luz

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 09:53

Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist portughez Eusebio a fost depus, duminică, la ora 19:00 (ora României), la stadionul Da Luz din Lisabona, arena echipei Benfica Lisabona, informează AFP.

Transportul trupului neînsufleţit a fost făcut cu o limuzină neagră, iar la sosirea la stadionul Da Luz a fost aşteptat de sute de suporteri care au aplaudat. Sicriul a fost depus într-o cameră din incinta stadionului, în faţa unui vultur alb cu aripile desfăcute, simbolul clubului Benfica Lisabona.

Citeşte şi: Doliu în Portugalia » Marele Eusebio a decedat în urma unui infarct

La picioarele catafalcului a fost depusă o poză cu fostul internaţional portughez încadrată de două steaguri ale formaţiei Benfica. Conform dorinţei lui Eusebio, sicriul va face un tur al stadionului Da Luz, azi, la ora 14:30 (ora României).

Fostul atacant portughez Eusebio a murit, în noaptea de sîmbătă spre duminică, la Lisabona. Eusebio da Silva Ferreira, în vîrstă de 71 de ani, a murit din cauza unui stop cardiorespirator la ora 05:30 (ora României).

Citeşte şi: Dinu l-a anihilat pe Eusebio în preliminariile CM 1970: "A fost un fotbalist extraordinar, poate fi comparat cu Pele"

Sursă: Mediafax

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  06 Ianuarie 2014, 20:29

Cand va fi sa mori...nu te uita la intunericul dinainte, ci la lumina ce lasi in urma. Si te vei stinge...cu zambetul pe buze. Respect EUSEBIO! Ai lasat multa lumina in urma ta.

dash.berlin
dash.berlin  •  06 Ianuarie 2014, 11:29

RIP!

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  06 Ianuarie 2014, 11:14

SUPER MARE FOTBALIST, sa-i fie tarana usoara

Vezi toate comentariile (3)
Comentează