GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CANOTAJ

Tudor Simionov, EROUL român ucis la Londra, a fost canotor la clubul Dinamo! Avea în palmares o medalie europeană

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 21:38

Tudor Simionov, românul ucis în noaptea de Revelion în timp ce își exercita slujba de bodyguard la un club exclusivist din Londra, era un fost canotor al clubului Dinamo. 

Presa britanică l-a numit erou pe românul de 33 de ani care și-a sacrificat viața pentru a apăra persoane nevinovate de furia unui grup violent.  

"Tudor a fost sportiv, în timpul junioratului, la Triumf şi, mai apoi, la Dinamo. A renunţat la sport după tineret şi s-a apucat serios de carte, a şi muncit. A mers la Facultatea de Arhitectură, pe care şi-a dorit enorm să o termine, dar a fost nevoit să se lase, pentru ca era foarte scumpă. În urmă cu doi ani, el a devenit primul sportiv român legitimat la categoria Master.

A avut un vis: să devină CEO. Şi a plecat să facă Masteratul-ul, pentru ca apoi să-şi împlinească visul", a declarat Ani Mironov, o apropiată a fostului sportiv, pentru ProSport.

Tudor făcea parte dintr-un program destinat caonotorilor veterani, unde a obținut și o medalie la Campionatul European din 2018.

 

CANOTAJ. Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om...

Posted by Dinamo on Wednesday, January 2, 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Ianuarie 2019, 06:02

Atentie, popor roman in dezagregare.

sala_dalles
sala_dalles  •  03 Ianuarie 2019, 05:13
Postat de baruch pe 03 Ianuarie 2019, 04:51

lasa, bro, cand vii la un fotbal in piata amzei, la scoala 5?

Mie dor de anli aia civilizati. Bine ca i-am trait in full ! Era era clasicilor di nationalistilor

baruch
baruch  •  03 Ianuarie 2019, 04:51
Postat de sala_dalles pe 03 Ianuarie 2019, 04:43

Ba tu am prins o Romania puternics si suverana . Am intrat in al 3 lea deceniu si Romsnia a ajuns o carla de esters pe Jo's si fotbalistic si sportkv si economic di social . Nu imi plac disperatii ca tine. Dinamo a ajuns cum v am avertizat ei acum 3,4 ani . Un nimic

lasa, bro, cand vii la un fotbal in piata amzei, la scoala 5?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează