GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Un copil de opt ani a murit în Franţa după ce a fost lovit de un puc la un meci de hochei

Foto: AFP
Foto: AFP

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 15:05

Un băiat de opt ani a murit în Franţa, după ce a fost lovit de un puc trimis în tribune la un meci de hochei pe gheaţă.
Incidentul a survenit sîmbătă seară la Dunkerque, la un meci cu Reims, contînd pentru campionatul primei divizii, a doua ligă a hocheiului francez. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat procurorul din Dunkerque, Eric Fouard.

Patinoarul care a găzduit meciul este echipat cu protecţie din plexiglas pe mijloc, dar nu şi pe părţi, a anunţat Fouard. "Cu mare tristeţe anunţăm că micuţul Hugo a murit în această dimineaţă... Odihneşte-te în pace, micuţule înger!", a scris clubul Dunkerque pe Twitter.

Hugo a primit primele îngrijiri sîmbătă, la patinoar, iar apoi a fost transportat la spitalul din Dunkerque şi apoi la Lille, unde a încetat din viaţă.

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:42
Postat de turcescu pe 02 Noiembrie 2014, 15:54

DUMNEZEU SA IL IERTE UITE CE ERORI EXISTA SI LA FRANCEZI DACA ERA LA NOI ERA SCANDAL NATIONAL ORICUM E O TRAGEDIE

exact.

niculaae49
niculaae49  •  02 Noiembrie 2014, 23:10

"Un copil de opt ani a murit în Franţa după ce a fost lovit de un puc la(corect : in timpul unui...) un meci de hochei"... Copilul a murit in Franta..., dar "e" unele ambiguitati : a murit dupa ce a fost lovit de un puc, din cauza loviturii, sau din alta cauza ? Corect " a murit din cauza unei lovituri (sau fiind lovit) cu pucul in timp ce era spectator la un meci de hochei"... A murit in Franta, dar unde a avut loc accidentul ? (putea fi adus ulterior in Franta). Cred ca stirea corecta ar fi putut fi : "Un copil de opt ani a murit din cauza unei lovituri (sau fiind lovit) cu pucul in timp ce era spectator la un meci de hochei din campionatul farancez. (

hexan
hexan  •  02 Noiembrie 2014, 19:56
Postat de catalynn pe 02 Noiembrie 2014, 15:29

Din poza inteleg ca meciul dintre Carolina Panthers si Phoenix Coyotes s-a jucat in Dunkerque .... N-am prea inteles de ce e musai sa puneti si poze daca nu aveti unele de la evenimentul in cauza.

''panterele'' sint din Florida, nu din Carolina, iar la ''coioti'', de anul asta, le zice Arizona Coyotes

Vezi toate comentariile (11)
Comentează