GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DRAMĂ

Un fotbalist marocan a murit la 33 de ani din cauza unei supradoze cu paracetamol

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 19:36

Internaţionalul marocan Zakaria Zerouali, care evolua la echipa Raja Casablanca, a murit la 33 de ani, într-un spital din Casablanca, din cauza unei intoxicaţii medicamentoase care i-a distrus ficatul, a anunţat presa din Maroc.

"Fundaşul stânga al echipei Raja a făcut o intoxicaţie a ficatului din cauza medicamentelor, după ce a consumat trei cutii de paracetamol în 24 de ore pentru a se trata de febră", a declarat medicul echipei Raja, Mohamed Arsi.

Jucătorul era spitalizat de miercurea trecută, iar starea sa s-a deterioat brusc, vineri, ducând la distrugerea ficatului şi cauzând citoliză (proces de distrugere sau degenerare a elementelor celulare).

"Clubul a început sâmbătă demersurile pentru transferarea jucătorului într-un spital din Bordeaux pentru o eventuală grefă de ficat, dar medicii de la clinica din Casablanca au apreciat că jucătorul nu poate fi transportat, având în vedere starea sa", a declarat Abdeslam Hanat, preşedintele clubului Raja.

Zerouali a evoluat cinci sezoane la Raja Casablanca, alături de care a câştigat campionatul Marocului în 2009 şi Liga Campionilor Ţărilor Arabe în 2006.

Sursă: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (1)
mihnea80
mihnea80  •  04 Octombrie 2011, 20:17

Ce-o fi fost in capul saracului sa ia paracetamol cu pumnul? Dumnezeu sa-l odihneasca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează