GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  PRODAN A MURIT LA 44 DE ANI

UPDATE Trupul lui Daniel Prodan va fi depus mâine la Arena Națională » Unde și când va fi înmormântat

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 10:34

Unul dintre oamenii apropiați lui Daniel Prodan, Mircea Sandu, a declarat în această dimineață că familia fostului fotbalist încearcă să obțină autorizație pentru ca trupul acestuia să fie depus vineri la Arena Națională. 

update 15:00

Jurnalistul Dorin Chioțea anunță că ceremonia de înmormântare a lui Daniel Prodan va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, și nu la cimitirul Sfântul Nicolae, cum s-a aflat inițial.

UPDATE 14:30

Primăria Municipiului București a aprobat cererea înaintată de familia lui Didi Prodan, iar trupul neînsuflețit al fostului fotbalist va fi depus mâine la Arena Națională, în intervalul orar 09:00-18:00. Este prima oară când un astfel de demers are loc pe cel mai mare stadion al țării. 

Știre inițială:

"Familia încearcă să obțină autorizație din partea primarului Gabriela Firea pentru depunerea lui la stadionul Național mâine. El are un merit pentru construcția acelui stadion", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

În aceeași intervenție, fostul președinte al Federației Române de Fotbal a anunțat și faptul că Didi Prodan va fi înmormântat sâmbătă, în Pipera, la cimitirul Sfântul Nicolae.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit aseară, în jurul orei 20:00, în urma unui infarct. Fostul fundaș al naționalei avea 44 de ani.

Citește și:

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani » Apar primele reacții: "Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă"

Mesajele cluburilor Steaua și Atletico Madrid, echipele unde Didi Prodan a scris istorie » Noi reacții ale unor foști și actuali fotbaliști

5 repere din viața lui Daniel Prodan » Steaua, națională, accidentări, management și conflict violent cu Burleanu

VIDEO Vestea că Daniel Prodan a decedat i-a tulburat și pe spanioli » Cele mai tari ziare din Spania au făcut un top al golurilor marcate de fundașul român

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
redshow
redshow  •  17 Noiembrie 2016, 17:12
Postat de ottobraun pe 17 Noiembrie 2016, 11:51

il pune la Antipa...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aly_dinamo
aly_dinamo  •  17 Noiembrie 2016, 16:01

Odihneasca-se in pace !

170956803266919
Bogdan Cristea  •  17 Noiembrie 2016, 14:48

Tot prost ai ramas,asta nu se trateaza, cu asta te nasti inteligentule

Vezi toate comentariile (23)
Comentează