GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DRAMĂ

Victimă colaterală » Portarul ”naţionalei” U17 a Palestinei a fost ucis într-un atac al armatei israeliene

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 21:38

Ahmed Abu Sida, 17 ani, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit de schijele unei bombe, dar nu a mai putut fi salvat


Încă un palestinian mort în războiul cu Israelul. O altă victimă colaterală. Nevinovată. Una din cele peste 700 de victime colaterale ale acestui conflict ce durează de trei săptămîni. Fotbalist. 17 ani. Numele său e necunoscut, Ahmed Abu Sida. Dar el era portarul "naţionalei" U17 a Palestinei.

"Era cel mai bun portar"
A fost lovit de schijele unei bombe într-un atac al trupelor israeliene în Gaza. Rănit grav, Ahmed a fost luat pe braţe, culcat într-o furgonetă şi transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital. Cînd maşina a ajuns, era prea tîrziu. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu l-au mai putut salva.

"Era printre cei mai valoroşi juniori, antrenorul nostru tocmai voia să-l promoveze la prima echipă", a dezvăluit Sami Hassuna, directorul sportiv al clubului Attufah, în timp ce un oficial al Ministerului palestinian al Sportului a declarat: "Ahmed era cel mai bun goalkeeper la vîrsta lui".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
educated_fool
educated_fool  •  29 Iulie 2014, 00:41

moarte sionistilor! libertate pt palestina!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iulie 2014, 19:09

RIP. si atat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează