GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  OMAGIU

VIDEO+FOTO Peluza Sud '97 Craiova a venit la căpătâiul lui Ilie Balaci: "Tu ne-ai învățat ce înseamnă să iubești Craiova, ducând Știința peste tot în Europa"

foto: facebook +2   FOTO
foto: facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 23:56

Sute de ultrași din Peluza Sud '97 Craiova, asociația din care fac parte mai multe facțiuni rămase loiale lui FC U Craiova din Liga a 3-a, au venit în această seară la stadion pentru a aduce un omagiu în memoria lui Ilie Balaci, decedat duminică la vârsta de 62 de ani.

Suporterii craioveni au mers, în liniște, încolonați până la arenă. S-au oprit de două ori în incinta fostului "Central" pentru a scanda numele lui Ilie Balaci și "Te vom iubi mereu!", apoi au intrat în sala unde este așezat sicriul.

La ieșire, ultrașii au afișat mesajele: 

"Ce toamnă tristă și mohorâtă ne cerne sufletele albastre, Ilie Balaci tu rămâi minunea din viețile noastre!"

"Ne mor legendele și noi le plângem urmele, cât ne-am dori să fi fost nemuritori, să ne bucurăm mereu de ale lor valori!"

"Tu ne-ai învățat ce înseamnă să iubești Craiova, ducând Știința peste tot în Europa"

VIDEO cu drumul ultrașilor spre arenă și momentele de la sosirea la căpătâiul lui Balaci: 

Pe pagina de facebook a Peluzei, suporterii și-au anunțat prezența și la înmormântare: 

"Ilie Balaci le-a bucurat tinerețea părinților și tot el le-a alinat bunicilor bătrânețea. Magia numărului 8 a dovedit aseară, în minutul dreptății, că Marele Blond e mai viu ca niciodată.

Pentru noi Ilie e etern! Să-ți fie țărâna ușoară, Maestre!

Mâine ne întâlnim la ora 10:00 în părculețul Rovine pentru a merge grupați și la înmormântare. 

Balaci este unul dintre noi!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mobutu
mobutu  •  23 Octombrie 2018, 10:14

fam mititelu si atarnatorii lor de prin galerie ar trebui sa aiba decenta sa fie cel putin discreti in aparitia lor prin preajma catafalcului...vorbele scoase prin 2016 cum ca "Marele Balaci a murit demult si ca ar fi o stafie cu alcoolemia mai mare decat Casa Scanteii care umbla de colo-colo" nu sunt deloc de uitat, de neglijat....Numai pomenesc de faptul ca aceeasi familie i-a luat in ras si a jignit grobian pe multi dintre "Maximii" ramasi in viata..Despre asta nici numai vorbesc...

mobutu
mobutu  •  23 Octombrie 2018, 07:21

Aqm v-a preluat fam mititelu, va descoperă pe al 2 lea Balaci tot prin zona Bistret și va vor duce peste tot prin Europa.. Veți promova consecutiv și veți fi cei mai tari ptr că așa a promis junior ul Adrian... Ha ha aaa haaa

2032477083462047
Stanciu Daniel Antonio  •  23 Octombrie 2018, 05:37
Postat de Eugen Pan pe 23 Octombrie 2018, 00:46

Daca aveti sange in istalatie puneti ce a scris Mititelu micul despre Balaci pe facebook:)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează